ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανρί για Μπαπέ: «Είναι ο καλύτερος που υπάρχει! Είναι ο GOAT!»
Η Άστον Βίλα σμπαραλιάζει τους μεγάλους και παίρνει αστέρι αξίας 70 εκατ. ευρώ
O Μάρκο Ρόις έχει κεντράρει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του!
Ντέκο και Τσάβι ονειρεύονται το ιδανικό 6αρι για την Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης vs Τόμας Τούχελ: Η παράδοση προμηνύει… μακρά νύχτα (stats)
Πογέτ: «Τεχνίτης ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, άλλο είναι αυτό που του λείπει»
To άκρως δελεαστικό μπόνους που τάζει ο Πέρεθ σε κάθε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης
H Λίβερπουλ «κάηκε» αλλά το Νησί επιμένει στην έλευση του Αμορίμ
Η Ντόρτμουντ στον τελικό και οι Βεστφαλοί… στην νοσοκόμα τους (pics)
Η γκριμάτσα του Μπαπέ όταν τον ρώτησαν για το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν (vid)
Μπαρτσελόνα: «Μαγειρεύει» από τώρα για το 2025 με συνταγή από το Παρίσι
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

«Θείο» δώρο και… ανάσα για Τσέλσι! (vid)

Ένα… χαζό πέναλτι στο 92’ επανέφερε τις καρδιές των ανθρώπων της Τσέλσι στη θέση τους. Παρά την προβληματική εμφάνιση, οι «μπλε» επικράτησαν 3-2 της Λιντς.

«Θείο» δώρο και… ανάσα για Τσέλσι! (vid)

Από τον Παράδεισο στην κόλαση και.. τούμπαλιν η Τσέλσι! Αν και οι Λονδρέζοι βρέθηκαν φάτσα με νέα απώλεια βαθμών, ένα «χαζό» πέναλτι του Κλιχ στις καθυστερήσεις, έδωσε την ευκαιρία στον Ζορζίνιο να «υπογράψει» το 3-2 για την ομάδα του Τούχελ. Αποτέλεσμα που την διατήρησε στο -2 από την Μάντσεστερ Σίτι και -1 από την Λίβερπουλ.

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το Στάμφορντ Μπριτζ, όταν ο Ραφίνια άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος με πέναλτι, εκμεταλλευόμενος το «άτσαλο» μαρκάρισμα του Μάρκος Αλόνσο. Ο Ισπανός… πήρε το αίμα του πίσω πριν το ημίχρονο όταν σέρβιρε την ασίστ στον Μάουντ για την ισοφάριση. Η ολική επαναφορά επετεύχθη λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα με νέο πέναλτι του Ζορζίνιο –λόγω ανατροπής του Ρούντιγκερ απ’ τον Ραφίνια.

Η Λιντς δεν το έβαλε κάτω και δέκα λεπτά πριν τη λήξη με υποδειγματική συνεργασία και γκολ του 19χρονου Γκέλχαρντ… σόκαρε τους «μπλε». Η τελευταία λέξη, όμως, ανήκε σε εκείνους! Ο… ήρωας Ρούντιγκερ στις καθυστερήσεις κέρδισε και δεύτερο πέναλτι από «χαζό» μαρκάρισμα του Κλιχ και ο Ζορζίνιο δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα.

Το ματς

Όπως αναμενόταν, η Τσέλσι ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων με το καλημέρα. Άρχισε να πιέζει, να επιτίθεται και να ψάχνει το γκολ χωρίς όμως την μεγάλη φάση πέραν ενός σουτ από τον Μάουντ. Μετά το 15’, η Λιντς δειλά-δειλά ανέβηκε και με διάφορα στημένα επιχειρούσε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. Κι αφού η… προειδοποιητική βολή του Ραφίνια –σε εκτέλεση φάουλ- σταμάτησε στον Μεντί, στο 27’ δεν είχε απάντηση στο πέναλτι του Βραζιλιάνου. Ο Τζέιμς ανετράπη καθαρά από τον Μάρκος Αλόνσο, αφού δεν πρόλαβε να βρει μπάλα και βρήκε τα πόδια του αντιπάλου του. Ο Ραφίνια ανέλαβε την εκτέλεση και απ’ την άσπρη βούλα… πάγωσε το Στάμφορντ Μπριτζ.

Κι ενώ ο Τόμας Τούχελ είχε «τρελαθεί» με τα κακώς κείμενα της ομάδας του, η οποία δεν μπορούσε να βγάλει καν φάση, τελικά ήρθε το 1-1 στο 42’. Με… εξιλέωση του Μάρκος Αλόνσο! Διότι οι φιλοξενούμενοι «έπαιξαν με τη φωτιά» στην κυκλοφορία της μπάλας κοντά στην εστία τους και ο Ισπανός τους… τιμώρησε. Έβγαλε υπέροχα παράλληλα για τον Μάουντ κι αυτός «εκτέλεσε» στην κλειστή γωνία από κοντά για την ισοφάριση. Τσέλσι

Τα πάνω-κάτω

Μία σου πέναλτι, μία μου πέναλτι η «φάση» στο Λονδίνο. Στο 58’, ήταν η σειρά της Τσέλσι να κερδίσει την εσχάτη των ποινών. Μετά τη χρήση VAR, ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Ραφίνια πάνω στον Ρούντιγκερ. Ο Ζορζίνιο με υποδειγματική εκτέλεση δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και… υπέγραψε την ανατροπή για το 2-1 νωρίς-νωρίς. Θεωρητικά απέμενε πολύς χρόνος. Και η εικόνα της Τσέλσι –πολύ μέτρια- άφηνε… υποσχέσεις για συγκινήσεις. Η Λιντς ανέβασε τα ποσοστά κατοχής της, έψαξε να βρει διαδρόμους, αλλά είναι αλήθεια πως δυσκολευόταν να απειλήσει ουσιαστικά. Τσέλσι

Κι όμως… Μια στιγμή αρκεί να αλλάξει τα πάντα! Στο 82’ οι παίκτες του Μπιέλσα έκρυψαν την μπάλα και ο 19χρονος Γκέλχαρντ την… εμφάνισε στα δίχτυα. Ο μικρός έμοιαζε να γίνεται ήρωας –κι ενώ είχε μπει στο ματς δευτερόλεπτα προτού γράψει το 2-2. Ο… Θεός και ο… Κλιχ, όμως, είχαν άλλη άποψη! Ο αμυντικός της Λιντς έκανε ένα εντελώς «χαζό» μαρκάρισμα πάνω στον Ρούντιγκερ στις καθυστερήσεις και ο διαιτητής δεν δίστασε να δώσει νέο πέναλτι. Όπως και στο πρώτο της Τσέλσι, ο Ζορζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το τελικό 3-2 μέσα σε αποθέωση.

Τα γκολ του Τσέλσι-Λιντς

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ