ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Ε«χ»ασαν παρέα Λιλ και Λυών! (vid)

Η Λιλ πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Λυών (0-0), με το αποτέλεσμα πάντως να τις κρατάει αμφότερες εκτός ευρωπαϊκών θέσεων.

Ε«χ»ασαν παρέα Λιλ και Λυών! (vid)

Λιλ και Λυών τέθηκε αντιμέτωπες σε μια «μάχη» με έπαθλο την άνοδο τους στις ευρωπαϊκές θέσεις αυτή την αγωνιστική. Οι «λιλουά» ήταν αυτοί που πήραν πιο… θερμά την αναμέτρηση και κυνήγησαν ως το τέλος τη νίκη, αλλά οι «λυονέ» άντεξαν στην πίεση κι έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από το «Πιέρ Μορούα». Ένα αποτέλεσμα, πάντως, που τους έχει αφήσει και τους δύο εκτός ευρωπαϊκών θέσεων.

Λίγα πράγματα το πρώτο μέρος

Η Λιλ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προσπάθησε να απειλήσει. Μόλις στο 4′ ο Γιλμάζ βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, αλλά ο Λόπες απέκρουσε το πλασέ του. Ο ρυθμός, πάντως, της αναμέτρησης δεν ήταν καλός στο πρώτο της 25λεπτο. Κι αυτό γιατί καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να κρατήσει αρκετά περισσότερο την μπάλα και να επιτεθεί με αξιώσεις.

Στο 23′ ήταν ξανά ο Γιλμάζ αυτός που απείλησε, με το σουτ του από το ύψος της περιοχής να περνάει άουτ. Ωστόσο, η Λυών ήταν αυτή που είχε την καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος. Με την συμπλήρωση των 45 λεπτών ο Αουάρ σούταρε από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Λιλ

Πίεση της Λιλ, αλλά χωρίς αντίκρισμα

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πάνω κάτω με τον ίδιο ρυθμό. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να ελέγξουν την κατοχή της μπάλας αρχικά και στη συνέχεια να απειλήσουν. Κάτι που η Λιλ άρχισε να κάνει λίγο μετά το 65ο λεπτό. Μάλιστα, στο 68′ έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ. Από σέντρα του Μπαμπά ο Γιλμάζ σούταρε στην κίνηση, με τον Λόπες να αποκρούει εντυπωσιακά. Στη συνέχεια της φάσης ο Ικονέ πήρε το «ριμπάουντ», αλλά πλάσαρε άουτ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 72′ ο Λόπες σταμάτησε ξανά το πλασέ του Γιλμάζ μέσα από την περιοχή. Η Λιλ είχε τον έλεγχο και στο 86΄ ο Γκούντμουντσον πήρε μια εξαιρετική πάσα από τον Σάντσες μέσα στην περιοχή, αλλά δεν τελείωσε σωστά τη φάση. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση στο ματς, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Λιλ έφτασε τους 25 βαθμούς σε 18 αγωνιστικές, όντας στην 11η θέση. Δύο θέσεις πιο κάτω με 23 βαθμούς σε 17 αγωνιστικές βρίσκεται η Λυών, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για να βρεθούν στις ευρωπαϊκές θέσεις. Οι μεν «λιλουά» είναι πλέον στο -2 από την πεντάδα, με τους «λυονέ» στο -4.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λιλ (Ζοσλέν Γκουρβενέκ): Γκρμπιτς, Τσέλικ, Φόντε, Μπότμαν, Τζαλό, Ικονέ (69′ Γκόμες), Σάντσες, Αντρέ, Μπαμπά (81′ Γκούντμουντσον), Ντέιβιντ, Γιλμάζ.

Λυών (Πίτερ Μπος): Λόπες, Ντα Σίλβα, Μπόατενγκ, Λουκέμπα, Γκούστο (85′ Ντουμπουά), Γκιμαράες, Μέντες (73′ Κακερέ), Ενρίκε (35′ Έμερσον), Αουάρ (85′ Τσέρκι), Σλιμανί (73′ Καντεβέρε), Ντεμπελέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ