ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Πέρασε από το Μπιλμπάο και τρέχει για πρωτάθλημα η Σεβίλλη! (vid)

Η Σεβίλλη εκμεταλλεύτηκε την αστοχία της Μπιλμπάο και με γκολάρα του Τόμας Ντιλέινι έφυγε με μεγάλο και δύσκολο διπλό από το «Σαν Μαμές»!

Πέρασε από το Μπιλμπάο και τρέχει για πρωτάθλημα η Σεβίλλη! (vid)

Ακάθεκτη στη La Liga συνέχισε για ακόμα μια αγωνιστική η Σεβίλλη! Στην δύσκολη έξοδο των Ανδαλουσιάνων στο «Σαν Μαμές» η θεά Τύχη ήταν με το μέρος της, κάνοντας απελπιστικά άστοχη τη Μπιλμπάο. Και όσο οι Βάσκοι αστοχούσαν, η Σεβίλλη ήταν κλινική και με το όμορφο γκολ του Ντιλέινι, πήρε τεράστιο τρίποντο!

Τις ευκαιρίες η Μπιλμπάο, το γκολ η Σεβίλλη!

Αρκετά υποτονική στην έναρξη, η Σεβίλλη δεν είχε καλό ρυθμό στο παιχνίδι. Αφήνοντας την κατοχή της μπάλας στους γηπεδούχους, οι Ανδαλουσιάνοι δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν τη Μπιλμπάο. Και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε από την ομάδα του Μαρθελίνο. Ο Ραούλ Γκαρθία έκανε υπέροχο κοντρόλ έξω από την περιοχή στο 22′ και από εκεί εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ. Πριν η μπάλα καταλήξει στο δοκάρι του Μπονού, ο Μαροκινός είχε βάλει σωτήρια το χέρι του.

Οι Βάσκοι συνέχισαν να πιέζουν πιο ενεργά για το γκολ, με αρκετές  φάσεις να ακολουθούν. Μια φαινομενικά ακίνδυνη φάση για τη Σεβίλλη έγινε άκρως απειλητική, μετά από λάθος του Αγκούστινσον. Ο Σουηδός υπολόγισε λάθος στον αέρα, αφήνοντας τον Νίκο Ουίλιαμς να σουτάρει. Για κακή του τύχη όμως ο Ντιλέινι έβαλε την κόντρα, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα έξω.

Τα λάθη της Σεβίλλης συνεχίστηκαν, με τη Μπιλμπάο να μην τα εκμεταλλεύεται ακόμα μια φορά! Ο Όσκαρ γλίστρησε, ο Ντιέγκο Κάρλος έκανε… τσαφ και από το ύψος του πέναλτι ο Γκαρθία ηττήθηκε για ακόμα μια φορά από τον Μπονού (35′). Κάτι το οποίο πλήρωσε άμεσα η ομάδα του.

Στην πρώτη της φάση στο παιχνίδι, η Σεβίλλη ευτύχησε να σκοράρει! Με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, ο Ντιλέινι (38′) άφησε αβοήθητο τον Σιμόν. Με ακόμα δύο κλασικές ευκαιρίες να χάνονται, η Μπιλμπάο δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο. Μέσα στην μικρή περιοχή, ο Μουνιαϊν δεν κατάφερε να κάνει το παράλληλο γύρισμα του Ουίλιαμας, ενώ η βολίδα του Βενσεδόρ σταμάτησε στο δοκάρι (45′).

Το πουλάκι πέταξε στο πρώτο ημίχρονο!

Ο ρυθμός στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημίχρονο ήταν πολύ υψηλός για να συνεχιστεί και στο δεύτερο μισό. Αρκετές ταχύτητες κατό, το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε μεγάλες συγκινήσεις. Για ακόμα μια φάση, ο Μουνιαίν ήταν πολύ άστοχος από πλεονεκτική θέση, με τον αρχηγό των Βάσκων να χάνει σχεδόν… έτοιμο γκολ στο 69ο λεπτό.

Η Μπιλμπάο πεισμωμένη, συνέχισε να πιέζει για να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Η άμυνα της Σεβίλλης όμως δεν λύγισε, κρατώντας με προσπάθεια το «μηδέν» στην άμυνα, αρπάζοντας και τη νίκη. Ένα τρίποντο που την εδραίωσε στην δεύτερη θέση της La Liga, πίσω μόνο από τη Ρεάλ (+5). Πλέον, η προσοχή της στρέφεται στο αυριανό μαδριλένικο ντέρμπι με την Ατλέτικο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ