ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Ανακοινώνει την αποχώρηση του την Τετάρτη (15/12) ο Αγκουέρο!»

Ο Σέρχιο Αγκουέρο φέρεται να πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, λόγω καρδιολογικών προβλημάτων, ενημέρωσε την Μπαρτσελόνα κι αναμένεται να το ανακοινώσει την Τετάρτη (15/12).

«Ανακοινώνει την αποχώρηση του την Τετάρτη (15/12) ο Αγκουέρο!»

Όταν το καλοκαίρι ο Σέρχιο Αγκουέρο μετακόμιζε στην Μπαρτσελόνα, σαφέστατα ήταν γεμάτος ελπίδες για το μέλλον του. Μετά από μια δεκαετία στη Μάντσεστερ Σίτι ο Αργεντινός φορ αποχώρησε κι επέλεξε να κυνηγήσει μια νέα… περιπέτεια στην καριέρα του. Αρχικά, όμως, δέχτηκε την πρώτη… ξενέρα, αφού ο κολλητός του Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από τους «μπλαουγκράνα». Κάτι που τους στέρησε την ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί. Την ίδια στιγμή ένας τραυματισμός τον είχε αφήσει για αρκετό διάστημα, με τον ίδιο να κάνει το ντεμπούτο του τελικά στις 17 Οκτωβρίου. Ωστόσο, τα χειρότερα έμελλε να συνεχιστούν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, στις 30 Οκτωβρίου ο Αγκουέρο αποχώρησε από το ματς με την Αλαβές με πρόβλημα στην αναπνοή. Οι πρώτες εξετάσεις είχαν δείξει καρδιακά αρρυθμία, που θα τον άφηνε εκτός για τρεις μήνες. Το πρόβλημα του, όμως, αποδείχτηκε πιο σοβαρό. Κι αυτό γιατί οι αρρυθμίες του δεν είναι καλοήθης και οι πιθανότητες να μην αγωνιστεί ξανά είχαν αυξηθεί. Σύμφωνα με το «El Periodico», ο Αργεντινός φορ το πήρε πλέον απόφαση και θα ανακοινώσει την αποχώρησή του την ερχόμενη Τετάρτη 15/12, με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα να είναι ήδη ενήμερη γι’ αυτή του την απόφαση.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Αγκουέρο

Μια καριέρα γεμάτη γκολ και στιγμές για τον Αγκουέρο

Όπως τονίζει, μάλιστα, το εν λόγω Μέσο, οι «μπλαουγκράνα» έχουν προγραμματίσει και εκδήλωση επί τούτου. Σε αυτήν θα ευχαριστήσουν τον Αγκουέρο για την προσφορά του στον σύλλογο, αλλά και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός φορ «ξεπήδησε» από τις ακαδημίες της Ιντεπεντιέντε, βρίσκοντας θέση στο ρόστερ της σε ηλικίας μόλις 15 ετών. Το 2006 η Ατλέτικο Μαδρίτης του έδωσε την ευκαιρία να μετακομίσει στην Ευρώπη και δεν έκανε λάθος. Μέτρησε μαζί της 102 γκολ σε 234 παιχνίδια, τα οποία αποτέλεσαν και το «εισιτήριο» του για τη Μάντσεστερ Σίτι. Εκεί δηλαδή όπου… μεγαλούργησε.

Στους «πολίτες» ο Αγκουέρο έμεινε για δέκα ολόκληρα χρόνια, κι έγραψε τ’ όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Με δικό του γκολ τους χάρισε τον τίτλο στην Premier League το 2012, το πρώτο τους πρωτάθλημα έπειτα από 44 χρόνια. Ήταν το πρώτο από τα πέντε συνολικά πρωταθλήματα που κέρδισε με τη Σίτι. Συνολικά πέτυχε 260 γκολ σε 390 παιχνίδια, όντας ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, ενώ τα 184 (σε 275 ματς) εξ αυτών επιτεύχθηκαν στην Premier League, φέρνοντας τον στην τέταρτη θέση των σκόρερ, και πρώτη των ξένων ποδοσφαιριστών εκεί. Το πέρασμα του από την Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θα αποδειχτεί σύντομο. Ωστόσο, η καριέρα του ήταν γεμάτη από υπέροχες στιγμές κι αν μη τι άλλο άπαντες εύχονται να ζήσει ακόμα περισσότερες τέτοιες, ακόμη κι εκτός γηπέδων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ