ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έγραψε ιστορία στα τσικό της Ρεάλ Μαδρίτης ο γιος του Μαρσέλο!
Έμεινε… στο Παρίσι η Χιρόνα και «ανέστησε» τη Βαλένθια! (vid)
Τριάρα στη Φενέρ του Μουρίνιο η Γαλατάσαράι πριν τον ΠΑΟΚ! (vid)
Λονδρέζικο «μπλόκο» στη Γιουνάιτεντ, πάλι καλά υπήρχε κι ο Ονάνα! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βασικός ο Γκιουλέρ «έφαγε» τον Βινίσιους (pic)
Αντρέ Ονάνα: Έκλεισε στόματα με τη διπλή ΑΠΙΘΑΝΗ επέμβαση! (vid)
Μάικλ Ολίσε: Το νέο αστέρι της Μπάγερν Μονάχου λάμπει!
Γιουβέντους – Νάπολι: Το απόλυτο ΜΗΔΕΝ (vid)
Απίθανη φάση στο Λονδίνο για Γιουνάιτεντ – Διπλό δοκάρι από Γκαρνάτσο και Μπρούνο (vid)
O Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ έχει ένα νούμερο που θα ζήλευαν θρύλοι της Premier League! (stats)
H βαθιά υπόκλιση των οπαδών της Γιουβέντους στον Σέζνι (vid)
O Τεν Χαγκ εξήγησε γιατί άφησε στον πάγκο τον Ράσφορντ!
Έδωσε απαντήσεις η Τότεναμ και πήρε… χρόνο! (vid)
Επιστροφή στις νίκες και… προσωρινή κορυφή για την Λίβερπουλ
«Πεντάστερη» Μπάγερν, συνέχισε… από εκεί που σταμάτησε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Champions League

Ο Κριστιάνο και η… πελατειακή σχέση με την Ατλέτικο! (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκει δίχτυα με απίστευτο ρυθμό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία θα αντιμετωπίσει στους «16» του Champions League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,

Ο Κριστιάνο και η… πελατειακή σχέση με την Ατλέτικο! (pic)

Το καλοκαίρι που πέρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να κάνει πράξη τη μεγάλη επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί ο ίδιος να βρέθηκε σε κάποια φάση πολύ κοντά στη συμπολίτισσα Σίτι, αλλά τελικά διάλεξε να γυρίσει «σπίτι». Φυσικά, μοναδικός του στόχος είναι να επαναφέρει τους «κόκκινους διαβόλους» εκεί που τους είχε αφήσει, στην κορυφή. Βέβαια, το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι αρκετά δύσκολο, αν και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Μετράει ήδη 13 γκολ σε 19 ματς, πολλά εξ αυτών νικητήρια. Ωστόσο, η αγγλική ομάδα μέχρι και πριν λίγο καιρό δεν «πατούσε» καλά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ουσιαστικά, ο Κριστιάνο ήταν η μοναδική… όαση της μέσα στο γήπεδο. Η βελτίωση που έφερε η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ραλφ Ράνγκνικ είναι ορατή και οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ απέκτησαν ξανά ελπίδα. Κι αν το όνειρο της Premier League μοιάζει μακρινό, εκείνο του Champions League δεν είναι και τόσο. Μάλιστα, η κληρωτίδα είχε… κέφια και στις δύο (!) κληρώσεις που έγιναν. Στην πρώτη έφερε μια «τιτανομαχία» του Πορτογάλου με τον Μέσι, που ακυρώθηκε, ενώ στη δεύτερη τον έφερε ξανά απέναντι στο… παρελθόν του, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μια ομάδα με την οποία ο 36χρονος άσος έχει χτίσει μια… πελατειακή σχέση.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Τα απίθανα νούμερα του Κριστιάνο κόντρα στην Ατλέτικο

Βλέπετε, οι «ροχιμπλάνκος» είναι η ομάδα που ο Κριστιάνο έχει αντιμετωπίσει περισσότερο από κάθε άλλη στη ζωή του. Συνολικά έχει βρεθεί απέναντι στην Ατλέτικο 35 φορές, μετρώντας 17 νίκες, 9 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Παράλληλα, απέναντι της, κυρίως με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει βρει δίχτυα σχεδόν με… κάθε τρόπο, μετρώντας 25 τέρματα, αλλά και 9 ασίστ. Μάλιστα δύο εκ των νικών του «πλήγωσαν» περισσότερο την ομάδα της Μαδρίτης, αφού είχαν έρθει σε ισάριθμους τελικούς Champions League, με τα τρόπαια να καταλήγουν στη Ρεάλ.

Παράλληλα, ο Κριστιάνο έχει και μια… ειδική σχέση με τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο, Γιαν Όμπλακ. Κι αυτό γιατί ο Σλοβένος πορτιέρε έχει δεχτεί μόλις τρία χατ τρικ σε όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα. Κι όλα τα έχει πετύχει εναντίον του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ. Αν μη τι άλλο ο 36χρονος άσος… λατρεύει να πληγώνει τους «ροχιμπλάνκος» κι αυτό θα θελήσει σίγουρα να ξανακάνει για να οδηγήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Champions League.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ