Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τζέραρντ: «Καλύτερος παίκτης του κόσμου ο Σαλάχ!»
Λίβερπουλ

Τζέραρντ: «Καλύτερος παίκτης του κόσμου ο Σαλάχ!»

Ανώτερος από κάθε άλλο παίκτη αυτή τη στιγμή στον κόσμο είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Στίβεν Τζέραρντ.

13.12.2021 | 10:24

Σε ακόμη ένα παιχνίδι της Λίβερπουλ φέτος ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρήκε δίχτυα. Αυτό ήταν με αντίπαλο την Άστον Βίλα στο «Άνφιλντ». Ο Αφρικανός στράικερ ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι και έτσι κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 1-0.

Με τη σειρά του αύξησε την προσωπική του συγκομιδή κατά ένα τέρμα. Για την ώρα έχει 14 και είναι πρώτος σκόρερ στο αγγλικό πρωτάθλημα με διαφορά πέντε γκολ από τον δεύτερο, Τζέιμι Βάρντι.

Μάλιστα, ο πρώην άσος των «reds», Στίβεν Τζέραρντ, με δηλώσεις του, μετά το τέλος της αναμέτρησης επισήμανε πόσο ποιοτικός και πόσο ανώτερος είναι ο Σαλάχ από κάθε άλλο παίκτη του κόσμου αυτή τη στιγμή, λέγοντας ότι:

«Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον μόνο αυτό μπορώ να πω για τον Μοχάμεντ Σαλάχ», τα λόγια του θρύλου της Λίβερπουλ!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

To μεγάλο… θέμα της Λίβερπουλ με τον Σαλάχ!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ φέτος πάει από το καλό στο καλύτερο. Είναι το πιο λαμπρό αστέρι της Λίβερπουλ. Κάτι που το αναγνωρίζουν όλοι. Όχι μόνο οι φίλοι της ομάδας, αλλά και οι αντίπαλοί του.

Παρόλα αυτά οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με την αγγλική ομάδα δεν φαίνεται ότι προχωράνε με γοργούς ρυθμούς. Ο ίδιος έχει τονίσει αρκετές φορές με δηλώσεις του ότι βλέπει τον εαυτό του στο αγγλικό λιμάνι για τα επόμενα χρόνια.

Όμως, οι χρηματικές του απαιτήσεις είναι τέτοιες που έχουν κάνει τους «κόκκινους» να μην έχουν προχωρήσει μετά από τόσους μήνες όσο θα ήθελαν. Μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και αν ο Egyptian King θα παραμείνει στον θρόνο για πολλές σεζόν ακόμα. Ή αν θα ψάξει να φτιάξει κάπου αλλού το νέο του βασίλειο. Η απάντηση θα έρθει σύντομα!

Ωστόσο, ένα είναι σίγουρο. Οι φίλοι της ομάδας τον θέλουν σαν τρελοί!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version