ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Με ασύλληπτο Γκνάμπρι, η Μπάγερν σκόρπισε θέαμα και… τρόμο! (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σερζ Γκνάμπρι, η Μπάγερν Μονάχου έκανε ένα άνετο πέρασμα από την έδρα της Στουτγκάρδης με 5-0.

Με ασύλληπτο Γκνάμπρι, η Μπάγερν σκόρπισε θέαμα και… τρόμο! (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου είχε ένα ήσυχο βραδάκι στη Στουτγκάρδη, φιλοδωρώντας την τοπική ομάδα με πέντε γκολ! Αναμφίβολα ήταν μια από τις σπουδαιότερες βραδιές του Σερζ Γκνάμπρι στην καριέρα του. Ειδικά με τη φανέλα της Μπάγερν, ο Γερμανός ίσως δεν έχει κάνει καλύτερο ματς στο παρελθόν. Τρία γκολ και δυο ασίστ, με όλα τα γκολ των Βαυαρών να περνούν από τα πόδια του. Άξιος συμπαραστάτης του ο Λεβαντόφσκι που σημείωσε δυο τέρματα. Οι πρωταθλητές Γερμανίας έφτασαν στη 13η νίκη τους σε 16 αγωνιστικές έχοντας πια 40 βαθμούς. Εννέα περισσότερους από τη δεύτερη Ντόρτμουντ που έχει πάντως ένα ματς λιγότερο.

Όπως ήταν φυσικό, η Μπάγερν υπερείχε στις ευκαιρίες έναντι της αντιπάλου της. Θέλοντας να καθαρίσει το διπλό από νωρίς. Πάντως και η Στουτγκάρδη είχε ορισμένες εισόδους στην περιοχή του Νόιερ εκπέμποντας λίγο κίνδυνο. Όπως αυτή του Μάρμους στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι. Ο Γερμανός τεχνικός είχε την ατυχία να δει τον Κίνγκσλεϊ Κομάν να αποχωρεί τραυματίας στο 27′. Τη θέση του πήρε ο Λερόι Σανέ.

Ο Γερμανός διεθνής εξτρέμ βρέθηκε έξοχα με τον συμπατριώτη του έτερο εξτρέμ, Σερζ Γκνάμπρι. Ο τελευταίος με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ στο 40ό λεπτό της συνάντησης και με το 0-1 οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπάγερν

Μαγεία από την Μπάγερν με Γκνάμπρι και Λεβαντόφσκι

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά για να απειλήσουν τα καρέ του άνετου μέχρι τότε, Νόιερ. Ο Γερμανός τερματοφύλακας ωστόσο, δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια σημαντική επέμβαση κόντρα στους δραστήριους παίκτες της Στουτγκάρδης. Όμως, τα πάντα έγειραν οριστικά υπέρ των Βαυαρών στο 53ο λεπτό. Με δράστη ξανά τον Γκνάμπρι ο οποίος ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια, νίκησε τον τερματοφύλακα Μίλερ για το 0-2.

Στο 69ο λεπτό, είδαμε για ακόμη μια φορά την ποδοσφαιρική κλάση ενός σπουδαίου επιθετικού. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έπειτα από καταπληκτική μπαλιά του Γκνάμπρι, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μίλερ και τον πλάσαρε υποδειγματικά τριπλασιάζοντας τα τέρματα της Μπάγερν. Ξανά οι δυο τους συνεργάστηκαν έξοχα τρία λεπτά μετά δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη. Ο εξτρέμ των φιλοξενούμενων ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στην αμέσως επόμενη φάση, πράγμα το οποίο δικαιούτο. Ο «Λέβα» είχε την ευκαιρία για δικό του χατ-τρικ στο 83′, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι έπειτα από το πλασέ του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ