Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σέρχιο Ράμος: «Θα ματώσω για να αποκλείσω τη Ρεάλ»
Παρί Σεν Ζερμέν

Σέρχιο Ράμος: «Θα ματώσω για να αποκλείσω τη Ρεάλ»

Έτοιμος να τα δώσει όλα, ώστε να περάσει η Παρί Σεν Ζερμέν και όχι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Σέρχιο Ράμος, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

14.12.2021 | 10:42

Πέρασε μία ζωή στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η καρδιά του Σέρχιο Ράμος ήταν και παραμένει εκεί. Το σώμα του είναι, όμως, πολλά χιλιόμετρα μακριά. Βρίσκεται στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι.

Πλέον ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, θα πρέπει να τα βάλει με την παλιά του ομάδα. Την παλιά του αγάπη. Τη Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και η κλήρωση των «16» του Champions League έβγαλε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες. Ένα μεγάλο ζευγάρι, δύο σπουδαία ματς.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο ο Ράμος θα βρισκόταν στο «στόχαστρο» των ΜΜΕ μιας και πρόκειται να παίξει για πρώτη φορά με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι που γίνεται, μερικούς μήνες μετά τη μεταγραφή του στη γαλλική ομάδα.

«Θα κάνω τα πάντα, ώστε η Παρί Σεν Ζερμέν να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League. Θα ματώσω για την πρόκριση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα τα δώσω όλα μέχρι θανάτου», ήταν τα λόγια του όσον αφορά το επερχόμενο μεγάλο ματς με τους Ισπανούς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακόμα δεν έχουμε δει τον Σέρχιο Ράμος που ξέρουμε!

Πριν από μερικά χρόνια ήταν με διαφορά ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου. Πριν από μεριά χρόνια δεν έβγαζε τραυματισμούς με την… καμία. Ωστόσο, από πέρυσι μέχρι και φέτος ο Σέρχιο Ράμος είναι σκιά του καλού του εαυτού.

Ο έμπειρος στόπερ αγωνίζεται και προπονείται σκληρά, ώστε να βρει και πάλι τα πατήματά του. Τη φόρμα του. Όμως, οι απανωτοί τραυματισμοί του δεν του το επιτρέπουν. Γι’ αυτό το λόγο και μέχρι τώρα στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει αγωνιστεί ελάχιστα.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάσταση της υγείας του όταν φτάσουν τα δύο ματς με τη Ρέαλ Μαδρίτης και αν θα μπορέσει να κάνει τα λόγια του πράξεις!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version