ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Χωρίς έλεος οι «πολίτες» – Ταπείνωσαν τη Λιντς (vid)

Ταπεινωτική ήττα υπέστη η Λιντς στα χέρια της Μάντσεστερ Σίτι, χάνοντας με 7-0 μετά από μια σαρωτική εμφάνιση των παικτών του Γκουαρντιόλα.

Χωρίς έλεος οι «πολίτες» – Ταπείνωσαν τη Λιντς (vid)

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξένησε την Λιντς Γιουνάιτεντ στο «Έτιχαντ». Οι «πολίτες» έδωσαν μία παράσταση υψηλής ποιότητας ταπεινώνοντας την Λιντς με 7-0. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και εξαφάνισε τη Λιντς, η οποία αγωνιζόταν με πολλές απουσίες και πραγματοποίησε από τα χειρότερα παιχνίδια της μέσα στη σεζόν.

Οι «πολίτες» εκμεταλλεύτηκαν άριστα τους χώρους και κυκλοφορώντας με ταχύτητα της μπάλα εξέθεσαν ανεπανόρθωτα την προβληματική αμυντική λειτουργία της ομάδας του Μπιέλσα. Έτσι, η Σίτι αύξησε προσωρινά τη διαφορά στο +4 από τη 2η Λίβερπουλ. Την ίδια ώρα η Λιντς επιβεβαίωσε ότι φέτος θα παλέψει για τη σωτηρία της καθώς κινδυνεύει μετά το τέλος της αγωνιστικής να βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εφιαλτικό τρόπο για τη Λιντς. Η Μάντσεστερ Σίτι πίεζε ασφυκτικά από το ξεκίνημα του ματς. Έτσι, έκανε τους φιλοξενούμενους να «πληρώσουν» την επιλογή τους να αναπτυχθούν ορθολογικά με κάτω τη μπάλα και από πίσω.

Το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο για την ομάδα του Μπιέλσα, με αποτέλεσμα να βρεθούν με 2 γκολ κάτω στο 13ο λεπτό. Είχε προηγηθεί η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Μπερνάντο Σίλβα σχεδόν προ κενής εστίας.

Ωστόσο ακολούθησε το γκολ του Φόντεν στο 8ο λεπτό, με τον Ντάλας να κάνει τσαφ στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα πάνω από τη γραμμή. Πέντε λεπτά αργότερα, το μαρκάρισμα με τα μάτια κόστισε ξανά στη Λιντς. Αυτή τη φορά, ο Μαχρέζ σέντραρε αφύλαχτος και ο Τζακ Γκρίλις με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Τα αβίαστα λάθη και τα καθυστερημένα μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με την ταχύτητα κυκλοφορίας της μπάλας των γηπεδούχων έβγαζαν συνεχώς τους «πολίτες» αμαρκάριστους σε θέσεις βολής. Από μία αμυντική αδράνεια στο 30ο λεπτό προέκυψε και το 3ο γκολ της Σίτι, με τον Ρόντρι να πασάρει κάθετα και τον Ντε Μπρούιν να πλασάρει για το 3-0.

Η ομάδα του Μπιέλσα έμοιαζε να κυνηγάει σκιές και ο Φόντεν είδε τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ στο σουτ που επιχείρησε στο 41ο λεπτό.

Το κοντέρ σταμάτησε στα 7 γκολ

Στο 2ο ημίχρονο και στο ξεκίνημα, η Σίτι δεν έδειξε καμία πρόθεση να αφήσει το πόδι από το γκάζι. Έτσι, ο Μάχρεζ έδωσε διαστάσεις θριάμβου, γράφοντας το 4-0 στο 49ο λεπτό.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 55ο λεπτό για την πρώτην ευκαιρία της Λιντς. Μετά από οργανωμένη επίθεση, ο Ντάλας είδε το σουτ του έξω από την περιοχή να σταματάει στο κάθετο δοκάρι.

Η Λιντς συνέχισε να δίνει χώρους και τιμωρήθηκε εκ νέου στο 61ο λεπτό. Αυτή τη φορά, ο Ντε Μπρούιν στο 62ο λεπτό σκόραρε το 5-0 με έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή.

Τα «παγώνια» πελαγοδρομούσαν και δέχτηκαν μία ακόμη μαχαιριά στο 75ο λεπτό. Αυτή τη φορά ο Στόουνς μπήκε στον πίνακα στο σκόρερ μετά από διπλή προσπάθεια.  Η κατάρρευση της Λιντς συνεχίστηκε και στο 77ο λεπτό ο Άκε με κεφαλιά διαμόρφωσε το 7-0. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ σε μία εφιαλτική βραδιά για τη Λιντς Γιουνάιτεντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ