ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Έτσι αποχαιρέτησαν τον Αγκουέρο οι ομάδες του! (pics)

Οι Ιντεπεντιέντε, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησαν τον Σέρχιο Αγκουέρο που σταμάτησε την ενεργό δράση.

Έτσι αποχαιρέτησαν τον Αγκουέρο οι ομάδες του! (pics)

Ο Σέρχιο Αγκουέρο ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρησή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μετά από 15 και πλέον σεζόν ως επαγγελματίας. Ο Αργεντινός διεθνής εμφανίστηκε δακρυσμένος, στο «Καμπ Νου», όπου έδωσε την συνέντευξη Τύπου. Ανακοινώνοντας την απόφασή του, έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα και μπροστά του, όλους τους συμπαίκτες του, τον προπονητή του Τσάβι. Αλλά και-μεταξύ άλλων- τους Πεπ Γκουαρντιόλα και Τσίκι Μπεγκιριστάιν, που έφτασαν στη Βαρκελώνη σήμερα από το Μάντσεστερ.

Με τη σειρά τους οι τέσσερις ομάδες που αγωνίστηκε έστειλαν, μέσω social media, το δικό τους μήνυμα στον Αργεντινό. «Από την Ιντεπεντιέντε στον κόσμο. Για πάντα. Ευχαριστούμε για το ποδόσφαιρό σου Αγκουέρο. Σε αγαπάμε τόσο πολύ και αυτό θα είναι πάντα το σπίτι σου», έγραψε η Ιντεπεντιέντε, με την οποί σε 56 αγώνες σημείωσε 23 γκολ.

Η φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν η πρώτη που φόρεσε ο Αγκουέρο στην Ευρώπη: «Ήταν τιμή να απολαύσουμε το ποδόσφαιρό σου φορώντας τη φανέλα μας, καλή επιτυχία», ανέφερε η Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία αγωνίστηκε σε 234 ματς , σημειώνοντας 101 γκολ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Βασιλιάς Κουν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αγκουέρο για την απίστευτη συμβολή του στις επιτυχίες μας την τελευταία δεκαετία και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για τη συνέχεια», έγραψε η Μάντσεστερ Σίτι, ομάδα με την οποία αγωνίστηκε 389 φορές, πετυχαίνοντας 260 γκολ.

Επίσης ο πρόεδρος της αγγλικής ομάδας, Χαλντούν Αλ Μουμπάρακ, τόνισε: «Ο αντίκτυπός του στη Σίτι δεν ζει μόνο στον σύλλογο που είμαστε σήμερα, αλλά και στον σύλλογο που θα είμαστε για πολλά χρόνια στο μέλλον. Έχει κερδίσει τη στοργή και τη λατρεία όλης της οικογένειας της Σίτι και τον σεβασμό του κόσμου του ποδοσφαίρου. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους: Ο Σέρχιο είναι ο πιο αδίστακτος επιθετικός στην ιστορία της premier League. Τα στατιστικά του είναι εντυπωσιακά, αυτοί είναι αριθμοί που πετυχαίνει ένας παίκτης σε δύο καριέρες. Το έκανε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».

Στη Μπαρτσελόνα ο Αγκουέρο πρόλαβε να παίξει μόλις πέντε ματς και να σημειώσει ένα γκολ, στο Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Camp Nou (1-2). O πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, που ήταν δίπλα του στη διάρκεια τη συγκινητικής συνέντευξη Τύπου του Σέρχιο Αγκουέρο, είπε: «Θα είμαι πολύ σύντομος. Είμαι δίπλα σου και το ίδιο και η Ατλέτικο, η Σίτι, η Ιντεπεντιέντε. Ήρθε και ο πρόξενος της Αργεντινής που εκπροσωπεί τη χώρα σας.

Θα μετανιώσουμε, αλλά νομίζουμε ότι πήρες τη σωστή απόφαση. Έχεις την υποστήριξή μας, ήσουν ένας παγκοσμίου φήμης παίκτης, ένας μεγάλος σκόρερ. Έχεις σπείρει πολλά, στο ποδόσφαιρο και στην ιδιωτική ζωή. Μακάρι να είχες φτάσει νωρίτερα. Τώρα θα θερίσεις το ανταμοιβές και σε αυτό το νέο στάδιο. Αξίζεις τα καλύτερα.»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ