ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Σιμεόνε και οι απίθανες… προλήψεις του!

Στην αποκάλυψη ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι ιδιαίτερα προληπτικός προχώρησε ο πρώην μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γκιγιέρμε Σικέιρα, αποκαλύπτονας τα... μυστικά του.

Ο Σιμεόνε και οι απίθανες… προλήψεις του!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι σαφέστατα μια προσωπικότητα των… άκρων για όσους βλέπουν την Ατλέτικο Μαδρίτης του. Υπάρχουν αυτοί που τον λατρεύουν με κάθε τρόπο κι αυτοί που τον… μισούν θανάσιμα. Οι μεν τονίζουν συνεχώς τις επιτυχίες του με τους «ροχιμπλάνκος», τους οποίους έφερε στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, οδηγώντας τους ήδη σε δύο πρωταθλήματα Ισπανίας και ισάριθμους τελικούς Champions League. Για τους δε η ομάδα του «καταστρέφει» το ποδόσφαιρο με το στυλ παιχνιδιού της. Βέβαια, τα κατορθώματα του δύσκολα μπορούν να αναιρεθούν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Εξάλλου, ο Σιμεόνε με τον δικό του τρόπο όντως έφερε την Ατλέτικο Μαδρίτης στην ποδοσφαιρική ελίτ κι αυτό δεν… αναιρεθεί. Ο ίδιος, βέβαια, έχει αρκετά… μυστικά στην επιτυχία του. Ένα το είχε αποκαλύψει ο ίδιος παλαιότερα, όταν είχε δηλώσει «άρρωστος» με το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ο πρώην μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γκιγιέρμε Σικέιρα, μιλώντας στο «ESPN Brazil» αποκάλυψε ακόμα ένα. Όπως ανέφερε ο «Τσόλο» είναι… απίστευτα προληπτικός.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Σιμεόνε

«Σιμεόνε, ο πιο προληπτικός προπονητής που είχα ποτέ»

Ο Βραζιλιάνος μπακ αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Σιμεόνε για δύο χρόνια (2014-16). Ένα διάστημα αρκετό για να μάθει τις προλήψεις του προπονητή του. Όπως τόνισε πριν από κάθε ματς της Ατλέτικο άπαντες ακολουθούσαν ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο, που αφορούσε κάθε έκφανση, από την έξοδο από το ξενοδοχείο, μέχρι το τι μουσική θα άκουγαν στο πούλμαν. Μάλιστα, με εντολή του Αργεντινού τεχνικού η playlist ήταν πάντα η ίδια. Κι όταν κάποιος είχε σταματήσει τη μουσική, ο «Τσόλο» είχε… τρελαθεί.

«Ο Σιμεόνε είναι ο πιο προληπτικός προπονητής που είχα ποτέ. Πριν από κάθε παιχνίδι υπήρχε ένα απαράβατο πρωτόκολλο. Απ’ όταν φεύγαμε από το ξενοδοχείο, στο πούλμαν, μέχρι την στιγμή του αγώνα. Στο λεωφορείο ακούγαμε την ίδια playlist, το ίδιο και στα αποδυτήρια, μετά όταν επιστρέφαμε από την προθέρμανση ο Σιμεόνε χτυπούσε πάντα μια μπάλα με το χέρι του και πριν κάνει έναν κύκλο για προσευχή έδινε την μπάλα στον αρχηγό. Ο αρχηγός έκανε το ίδιο και έπρεπε να είναι πάντα έτσι, δεν μπορούσε να αλλάξει.

Μου πήρε λίγο καιρό να το συνηθίσω. Όταν ήρθα ήξερα μόνο τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω. Όσον αφορά τη μουσική ακούγαμε σχεδόν τα πάντα. Reggaeton, ισπανική μουσική, λάτιν αλλά ήταν πάντοτε η ίδια playlist. Αλίμονο σε αυτόν που έβαζε το χέρι του για να αλλάξει την μουσική. Μια μέρα κάποιος σταμάτησε τη μουσική και ο Σιμεόνε τρελάθηκε. Ήταν σαν να χάναμε 1-0 πριν μπούμε στο γήπεδο. Φώναζε να ξαναβάλουν τη μουσική. Εμείς είμαστε αυτοί που βγαίνουμε στο γήπεδο, αλλά ο Σιμεόνε είναι προληπτικός», ανέφερε ο Σικέιρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ