ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Σέρχιο Αγκουέρο: «Θα έδινα τα πάντα για να συνεχίσω» (pic)

Το δικό του μήνυμα, μέσω των social media, έστειλε ο Σέρχιο Αγκουέρο, λίγο μετά την επίσημη απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Σέρχιο Αγκουέρο: «Θα έδινα τα πάντα για να συνεχίσω» (pic)

Ο Σέρχιο Αγκουέρο υπήρξε ένας από τους καλύτερους επιθετικούς. Όχι μόνο στην ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης ή της Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά ήταν ένας από εκείνους που άφησαν το στίγμα τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η καριέρα του τα είχε όλα. Γκολ, μεγάλες στιγμές, ρεκόρ.

Ωστόσο, το τέλος της ήταν απότομο. Άδοξο. Κάποια σοβαρά προβλήματα στην καρδιά του ανάγκασαν τον «Κουν» να κρεμάσει τα παπούτσια του. Πάνω που ήθελε να κάνει τον κόσμο της Μπαρτσελόνα να φωνάξει το όνομά του, όπως έπραξαν και οι φίλοι άλλων συλλόγων.

Αλλά η ζωή είχε τα δικά της σχέδια. Ο Αργεντινός, λίγες ώρες μετά το επίσημο «αντίο», φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα, μέσω των social media. Ένα μήνυμα καρδιάς. Ένα μήνυμα προς όλους εκείνους που τον βοήθησαν να φτάσει εδώ που έφτασε!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Αναλυτικά το μήνυμα του Σέρχιο Αγκουέρο:

Αναλυτικά το μήνυμα του Σέρχιο Αγκουέρο:

«Θα έδινα τα πάντα, ώστε να μπορούσα να παίξω και πάλι. Ωστόσο, μετά α΄π’ όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και τις συμβουλές από τους γιατρούς μου η απόφασή μου ήταν να σταματήσω το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την ενασχόλησή μου με αυτό! Το να σταματάω το ποδόσφαιρο κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι αρκετά δύσκολο. Όμως, η ζωή είναι πάνω απ’ όλα. Το ήξερα αυτό από την αρχή.

Ένα από τα πολλά πράγματα που μου έμαθε το ποδόσφαιρο είναι ότι μπορείς να μετατρέψεις μία ήττα σε νίκη. Όλο αυτό δεν απέχει από την πραγματικότητα. Είναι σίγουρο οδυνηρό, αλλά δεν είναι τραγικό. Οι σκέψεις μου δεν είναι στο ότι θα μπορούσα να παίξω περισσότερο. Αλλά σε αυτές τις στιγμές που έζησα στα 18 χρόνια της καριέρας μου.

Αυτή η απίθανη καριέρα θα παραμείνει μαζί μου.Και θα την κουβαλάω μαζί μου με το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση κάθε χρόνο από εδώ και πέρα. Θα κουβαλάω μέσα μου την αγάπη και την αφοσίωση που πήρα από κάθε ομάδα που αγωνίστηκα από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Επίσης, έχω να πω μόνο καλά λόγια για όλους εκείνους τους οπαδούς πουτ στάθηκαν στο πλάι μου από την αρχή της καριέρας μου. Η υποστήριξή σας με έκανε δυνατότερο.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ΄όλους εκείνους τους γυμναστές, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που με βοήθησαν να γίνω ο παίκτης που έγινα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάει και στην οικογένειά μου και τους φίλους μου που ήταν πάντα στο πλευρό μου. Αλλά φυσικά δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τον μάνατζέρ μου που με εκπροσώπησε από τότε που ήμουν 14 ετών μέχρι και σήμερα με τον απόλυτο σεβασμό και επαγγελματισμό που απαιτεί αυτό το επίπεδο.
Πέρα από τους τίτλους που κατέκτησα και τις νίκες που πήρα, πάρα από αυτά που είναι σημαντικά, ένα από τα μεγαλύτερα κατορθώματά μου ήταν ο σεβασμός προς το πρόσωπό μου από τους συναδέλφους μου και την αγάπη που πήρα από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Είναι κάτι που δεν θα άλλαζα με τίποτα. Αυτά θα τα φυλάω για πάντα στην καρδιά μου και θα με κάνουν ακόμα πιο δυνατό, ενόψει της συνέχειας.

Η ζωή συνεχίζεται και υπάρχουν πολλά ακόμα για να γίνουν. Το επόμενο στάδιο θα είναι διαφορετικό, η αλήθεια είναι, αλλά θα συνεχίσω, όπως έχω μάθει: πάντα θετικός, πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό και απόλαυση.

Η αγάπη μου σε όλους σας,
Σέρχιο Αγκουέρο».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ