ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Αποκαλύφτηκε γιατί ο Ομπαμεγιάνγκ έχασε την αρχηγία

O Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έχασε την αρχηγία της Άρσεναλ επειδή καθυστέρησε να επιστρέψει από ένα ταξίδι για να δει την άρρωστη μητέρα του.

Αποκαλύφτηκε γιατί ο Ομπαμεγιάνγκ έχασε την αρχηγία

Πριν λίγες μέρες, ο Μικέλ Αρτέτα επιβεβαίωσε ότι η Άρσεναλ αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε λόγο για να παραβίαση κανόνων πειθαρχίας αλλά δεν προχώρησε σε περαιτέρω διευκρινίσεις. Έκτοτε, ένα πέπλο μυστηρίου έχει καλύψει την υπόθεση.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος David Ornstein μέσω του Athletic έκανε την έρευνά του και αποκαλύπτει γιατί ο Γκαμπονέζος έχασε την αρχηγία. Ειδικότερα, έχει να κάνει με ένα ταξίδι του στη Γαλλία προκειμένου να δει τη μητέρα του. Η Άρσεναλ είχε δώσει ειδική άδεια στον «Όμπα» να επισκεφτεί την άρρωστη μητέρα με την προϋπόθεση ότι θα είχε επιστρέψει την Τετάρτη το βράδυ (8/12), προκειμένου να είναι παρόν στην προπόνηση της Πέμπτης. Ωστόσο, ο πρώην φορ της Ντόρτμουντ παραβίασε αυτή τη συμφωνία και επέστρεψε καθυστερημένα.

Συγκεκριμένα, ταξίδεψε με μία πτήση νωρίς το πρωί της Πέμπτης πριν αναφερθεί στο London Colney. Πηγές αναφέρουν ότι ήταν στην ώρα του για την προπόνηση, αλλά όσον αφορά την Άρσεναλ, η παράβαση είχε ήδη συμβεί.

Το πρόβλημα επιδεινώθηκε από τη σύγχυση σχετικά με τα πρωτόκολλα COVID-19. Ο Ομπαμεγιάνγκ υποβλήθηκε σε τεστ στη Γαλλία πριν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και πίστευε ότι αυτό θα ήταν αρκετό για να ξαναρχίσει την προπόνηση αμέσως την Πέμπτη. Σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες, ωστόσο, απαιτείται εξέταση PCR και απομόνωση μέχρι τη λήψη αρνητικού αποτελέσματος. Έτσι, ο Ομπαμεγιάνγκ δεν μπορούσε να πάει στην προπόνηση.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

O σύλλογος ήταν ξεκάθαρος

Ο σύλλογος πιστεύει ότι οι όροι εντός των οποίων επιτράπηκε το ταξίδι του Ομπαμεγιάνγκ ήταν πολύ σαφείς και ότι απλώς απέτυχε να συμμορφωθεί με αυτούς. Ο παίκτης είχε σαφή οδηγία να μην παρουσιαστεί στο London Colney για την προπόνηση της Άρσεναλ την Παρασκευή. Αντίθετα, προπονήθηκε στο σπίτι για να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το περίπλοκο σύστημα των διαγνωστικών εξετάσεων COVID θα μπορούσε να είχε επικοινωνηθεί καλύτερα από τον σύλλογο. Από την αρχή της πανδημίας, οι ποδοσφαιριστές λειτουργούν με διάφορα διαφορετικά πρωτόκολλα. Μερικές φορές μάλιστα τους επιτρέπεται να ταξιδεύουν ελεύθερα χάρη σε εξαιρέσεις για τους αθλητές. Φυσικά, μια τέτοια εξαίρεση δεν ισχύει όταν ταξιδεύουν για ένα προσωπικό ζήτημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ