ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

«Φαρμάκι» για Τσέλσι! (vid)

Μπλόκο… τίτλου για την Τσέλσι. Η ομάδα του Τούχελ «κόλλησε» απέναντι στην Έβερτον (1-1) κι έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη με Σίτι και Λίβερπουλ.

«Φαρμάκι» για Τσέλσι! (vid)

Όλα στραβά κι ανάποδα για την Τσέλσι! Πάνω που οι «μπλε» έχουν ήδη χάσει σημαντικούς παίκτες λόγω Covid, ήρθε και το ματς με την Έβερτον να απολέσουν και βαθμούς. Η ομάδα του Τούχελ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των «ζαχαρωτών» που με το 1-1… κέρασαν πίκρα τον κόσμο στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Αποτέλεσμα που αφήνει τους πρωταθλητές Ευρώπης στο -4 από την πρωτοπόρο Σίτι και στο -3 από την Λίβερπουλ.

Ο Μάουντ με το τέταρτο σερί γκολ του σε αγώνα Premier League έδειξε να λυτρώνει τους γηπεδούχους στο 70′. Παρόλ’ αυτά, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπρέιθγουειτ «πάγωσε» τους πάντες και διαμόρφωσε το 1-1, χαρίζοντας ανέλπιστο βαθμό στη ντεφορμέ ομάδα του.

Το ματς

Ανεπανάληπτος μονόλογος η αναμέτρηση από νωρίς με την Τσέλσι να επιτίθεται κατά κύματα και την Έβερτον να έχει στήσει… πούλμαν. Οι «μπλε» περιστρέφονταν γύρω-γύρω από την περιοχή και καθαρά λόγω αστοχίας δεν είχαν ανοίξει το σκορ. Με τους Ζίγιες-Ζορζίνιο να προκαλούν πολλά ρήγματα με τις δημιουργίες τους, αλλά τους Μάουντ, Τζέιμς, Πούλισικ να χάνουν τεράστιες ευκαιρίες μόλις στο πρώτο 15λεπτο. Η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε η ίδια, ωστόσο προς στιγμήν τα «ζαχαρωτά» δεν άφηναν την Τσέλσι να απειλεί ουσιαστικά, έχοντας μόνο ορισμένα σουτ από μακριά.

Η ομάδα του Μπενίτεθ απλώς αμυνόταν. Με νύχια και με δόντια. Είναι ενδεικτικό πως τα στόπερ της Τσέλσι (Ρούντιγκερ-Τιάγκο Σίλβα) «κατέβαιναν» ώρες-ώρες σαν μεσοεπιθετικοί. Δείγμα του πόσο… απελπιστικά το ματς παιζόταν στο μισό των φιλοξενούμενων. Παρά ταύτα, έπρεπε να φτάσουμε στο 35’ για να δούμε τη νέα τεράστια χαμένη ευκαιρία των Λονδρέζων. Μετά από κόντρες, η μπάλα έφτασε στον Μάουντ, όμως αυτός νικήθηκε στο τετ-α-τετ με τον Πίκφορντ, διατηρώντας το 0-0. Αποτέλεσμα που έμεινε ως την ανάπαυλα, με το ενδιαφέρον να παραμένει στο κατά πόσο θα αποδώσει ή όχι το μονότερμα της Τσέλσι. Τσέλσι

Θα περίμενε κανείς πως οι παίκτες του Τούχελ θα έμπαιναν με ακόμη μεγαλύτερη ορμή στο δεύτερο μέρος… Αμ δε.. Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να έχουν ξεμείνει από ιδέες με την Έβερτον να έχει κλείσει κάθε διάδρομο και τα λεπτά περνούν χωρίς ο Πίκφορντ να αγχώνεται. Κι όλα αυτά την ώρα που ο πάγκος της Τσέλσι ήταν «άδειος» μεσοεπιθετικά, με μόλις 2-3 λύσεις, λόγω των προβλημάτων Covid. Οι Λονδρέζοι έμοιαζαν… κάτι παραπάνω από μπλοκαρισμένοι, ωστόσο με τόση ποιότητα που διαθέτουν μία… στιγμή αρκεί. Τσέλσι

Μία τέτοια ήταν που άρχισε να διώχνει τα… σύννεφα πάνω από το «Στάμφορντ Μπριτζ» στο 70’. Λύτρωση κανονική βάσει της μέτριας εικόνας των «μπλε» στο δεύτερο μέρος. Ο Τζέιμς έβγαλε ιδανικά κάθετη για τον Μάουντ, αυτός βρήκε το χώρο από τα δεξιά και με τρομερό τελείωμα από κοντά «έγραψε» το 1-0. Κι όμως η Έβερτον… ποτέ δεν πεθαίνει! Αν και λίγοι θα το περίμεναν, τα «ζαχαρωτά» βρήκαν γκολ απάντησης και μάλιστα μόλις 4’ αργότερα. Από εκτέλεση φάουλ, ο Μπρέιθγουειτ με προβολή στην κίνηση από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 και… πάγωσε τον κόσμο. Η Τσέλσι δεν είχε τις λύσεις. Δεν μπορούσε… Η κλεψύδρα άδειαζε, αλλά στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι δεν είχαν παρά μόνο μία καλή κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα που έδιωξε εντυπωσιακά ο Πίκφορντ…

Φάσεις και γκολ του Τσέλσι-Έβερτον

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ