ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ίντερ… χωρίς έλεος! (vid)

Σταμάτησε στα... πέντε γκολ η Ίντερ που πετούσε «φωτιές» απέναντι στην ούτως ή άλλως αδύναμη Σαλερνιτάνα.

Ίντερ… χωρίς έλεος! (vid)

«Καλπάζει» προς νέο πρωτάθλημα η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Σαλερνιτάνα, την οποία συνέτριψαν με το εντυπωσιακό 5-0! Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη για τους πρωταθλητές στη Serie A που τους ανέβησε -με ματς περισσότερο- στο +4 από Μίλαν και +6 από Αταλάντα. Παράσταση για έναν ρόλο, αναμενόμενα, το παιχνίδι με πέντε διαφορετικούς παίκτες να βρίσκουν δίχτυα για την ομάδα του Ιντζάγκι.

Το ματς

Μονότερμα από νωρίς το παιχνίδι με την Ίντερ να έχει… σχεδόν 100% κατοχή και να προσπαθεί απλώς να ανοίξει το σκορ. Φαινόταν πως ηταν απλώς θέμα χρόνου κι αυτό τελικά επιβεβαιώθηκε στο… 10’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Πέρισιτς έκανε πολύ καλό άλμα από το ύψος της μικρής περιοχής και με καρφωτή κεφαλιά, έκανε το 0-1 για τους «νερατζούρι». Σιγά-σιγά η Σαλερνιτανα άρχισε να «ξεμυτίζει» περισσότερο από την περιοχή της. Εκμεταλλευόμενη ελαφρώς και την φλυαρία των πρωταθλητών, προσπαθούσαν οι γηπεδούχοι να κερδίσουν κάποια μέτρα…

Η Ίντερ ήταν ανούσια. Χωρίς υψηλό τέμπο. Χωρίς συνεργασίες και ιδιαίτερη επιθετικότητα. Είναι ενδεικτικό πως το ημίωρο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία! Ο Ριμπερί έφυγε σφαίρα στην κόντρα, έδωσε στον Όμπι, αλλά ο Χαντάνοβιτς έσωσε την ομάδα του στο τετ-α-τετ από πλάγια θέση, κρατώντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να… τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα το τρίποντο και… το κατάφεραν στο 33’. Βρήκαν ανοιχτή την αντίπαλη άμυνα, ο Τζέκο βρήκε υποδειγματικά τον Ντάμφρις κι αυτός με βολίδα από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ίντερ

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν χαώδης. Η Σαλερνιτάνα δεν μπορούσε να προβάλλει ουδεμία αντίσταση και σε οποιαδήποτε περίπτωση που η Ίντερ πατούσε γκάζι, η μπάλα χανόταν. Αυτό, δηλαδή, που συνέβη στο 52’. Οι «νερατζούρι» ξεδιπλώθηκαν… απολαυστικά από την περιοχή τους, έκρυψαν τη μπάλα σε υποδειγματική αντεπίθεση και ο «αναγεννημένος» Αλέξις Σάντσες χρίστηκε σκόρερ για το 3-0.

Ο μονόλογος των πρωταθλητών δεν σταματούσε. Αυτό που πλέον απασχολούσε ήταν το πόσα θα γράψει το… κοντέρ. Στο τελευταίο τέταρτο, όμως, οι Μιλανέζοι έδωσαν… εμφατικές διαστάσεις στο τρίποντό τους. Στο 77’ ήταν η σειρά του Λαουτάρο Μαρτίνες να βρει δίχτυα με σουτ από κοντά και ύστερα από «αναμπουμπούλα» στην αντίπαλη άμυνα. Το… κερασάκι μπήκε στο 87’ από τον Γκαλιαρντίνι να σκοράρει για το τελικό 5-2 κι ενώ είχε μπει στο ματς 15’ νωρίτερα.

Φάσεις και γκολ από το Σαλερνιτάνα-Ίντερ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ