ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν και Λεβαντόφσκι με… σπασμένα φρένα! (vid)

Δεν χαρίζεται πουθενά και σε κανέναν η Μπάγερν Μονάχου. Οι πρωταθλητές επικράτησαν στο... χαλαρό με 4-0 της Βόλφσμπουργκ κι έφυγαν για αλλαγή έτους.

Μπάγερν και Λεβαντόφσκι με… σπασμένα φρένα! (vid)

Ψέκασε, σκούπισε, τέλειωσε για το 2021 η Μπάγερν Μονάχου. Επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά της και χωρίς να παίξει στα… κόκκινα, η ομάδα του Νάιγκελσμαν επικράτησε 4-0 της Βόλφσμπουργκ. Κάπως έτσι είπε… αντίο στη χρονιά με γλυκό τρόπο και… φυσικά στην κορυφή της Bundesliga και στο +9 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ. Μίλερ στο πρώτο μέρος και Ουπαμεκάνο-Σανέ στο δεύτερο, «υπέγραψαν» το νέο τρίποντο για τους Βαυαρούς. Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 87′ από τον Λεβαντόφσκι που κατάφερε από κοντά κι εν κινήσει να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Το ματς

Ούτε… 7’ δεν χρειάστηκε η Μπάγερν Μονάχου για να δείξει την ανωτερότητά της. Παίζοντας σα τη γάτα με το ποντίκι με το καλημέρα, οι Βαυαροί πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ. Μετά από μακρινό σουτ του Σανέ, ο Μίλερ πήρε το… ριμπάουντ και από κοντά έγραψε το 1-0. Δευτερόλεπτα αργότερα, βέβαια, χρειάστηκε να επέμβει ο Νόιερ για να μην… αποκατασταθούν οι ισορροπίες. Οι πρωταθλητές διατηρούτσαν την κατοχή, είχαν ένταση στο παιχνίδι τους, αλλά αδυνατούσαν να διασπάσουν την άμυνα. Ειναι ενδεικτικό πως η επόμενη μεγάλη φάση τους ήρθε στο 25’ με τον Μουσιάλα να αστοχεί σε πλάγιο τετ-α-τετ!

Η εικόνα της αναμέτρησης παρέμενε η ίδια. Μόνιμα στην επίθεση η Μπάγερν, μόνιμα στην άμυνα η Βόλφσμπουργκ. Οι Βαυαροί, όμως, δεν μπορούσαν να βρουν την τελική πάσα για Λεβαντόφσκι προκειμένου να καταγράψουν κάποια νέα μεγάλη ευκαιρία. Την ίδια ώρα, οι «λύκοι» περίμεναν κάποια ευκαιρία στην αντεπίθεση… Το τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους ολοκληρώθηκε με τους παίκτες του Νάιγκελσμαν να έχουν την υπεροχή, αλλά ανήμποροι να απειλήσουν. Έτσι φτάσαμε στο 45’ δίχως περαιτέρω συγκινήσεις και φάσεις… Μπάγερν

Το σκορ του ημιχρόνου, θεωρητικά, ήταν εύθραυστο. Η Μπάγερν, όμως, μπήκε αποφασισμένη να μην επιτρέψει καμία αμφιβολία. Κι αφού έστειλε προειδοποιητικό… μήνυμα με τον Μουσιάλα να χάνει μοναδική ευκαιρία από εκπληκτική μπαλιά του Λεβαντόφσκι, στη συνέχεια σκόραρε back to back! Μέσα σε διάστημα 3 λεπτών! Στο 57’ οι Βαυαροί έπαιξαν… βόλεϊ στην περιοχή της Βόλφσμπουργκ και ο Ουπαμεκάνο με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ. Και σα να μην έφτανε αυτό, στο… καπάκι ήταν η σειρά του Σανέ με σουτάρα.. όλο γλύκα να διαμόρφωσει το 3-0!

Προφανώς τα πάντα είαν τελειώσει. Οι «λύκοι» δεν μπορούσαν να κάνουν το παραμικρό. Ούτε να βγουν… λίγο από την εστία τους. Το μοναδικό που ενδιέφερε πλέον ήταν αν θα μπορέσει ο Λεβαντόφσκι να πει αντίο στο 2021 με ακόμη ένα γκολ. Η… πολωνική μηχανή, όμως, δυσκολευόταν. Την μία έκανε… τσαφ φάτσα με το τέρμα, την άλλη έπεφτε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η κλεψύδρα άδειαζε, η Μπάγερν είχε κατεβάσει ταχύτητα, αλλά ο «Λέβα» δεν είχε πει ακόμη τη τελευταία λέξη! Τρία λεπτά πριν το τέλος, οι πρωταθλητές συνδυάστηκαν εξαιρετικά, η άμυνα της Βόλφσμπουργκ… κοιτούσε και ο Πολωνός το «κόλλησε»! Εν κινήσει και από κοντά, οριζοντιώθηκε και διαμόρφωσε το 4-0, βάζοντας το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ…

Φάσεις και γκολ από το Μπάγερν Μονάχου-Βόλφσμπουργκ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ