ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ούτε ο Τούχελ δεν μπορεί να εξηγήσει τη νέα απώλεια βαθμών

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, δυσκολευόταν να δώσει μία εξήγηση για την πρόσφατη νέα γκέλα της ομάδας του με αντίπαλο την Έβερτον.

Ούτε ο Τούχελ δεν μπορεί να εξηγήσει τη νέα απώλεια βαθμών

Η Τσέλσι έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια της να μείνει κοντά στην κορυφή μετά τη χθεσινή απρόσμενη εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Έβερτον. Οι «μπλε» αγωνίστηκαν με 4 βαρβάτες απουσίες. Ειδικότερα, οι Λουκάκου, Βέρνερ, Χάντσον Οντόι και Τσίλγουελ νοσούν από COVID-19 και δε μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Έτσι, η Τσέλσι έχασε πολλές ευκαιρίες προτού ο Μέισον Μάουντ σκοράρει το 1-0. Ωστόσο, η Έβερτον έβγαλε αντίδραση και με τον Μπρανθγουειτ ισοφάρισε σε 1-1 μετά από μία στημένη φάση.

Μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ έκανε λόγο για «τρελό» αποτέλεσμα («freak result»). Ο Γερμανός δυσκολευόταν να κατανοήσει τι συνέβη και απέδωσε το αποτέλεσμα σε 2 παράγοντες. Πρώτον στις πολλές και σημαντικές απουσίες και δεύτερον στις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες.

«Ήταν ένα τρελό αποτέλεσμα για αυτόν τον τύπο αγώνα. Ήμασταν αρκετά δυνατοί σήμερα και δεν είμαι σίγουρος αυτή τη στιγμή γιατί τιμωρούμαστε. Βλέπουμε ομάδες να δέχονται περισσότερες ευκαιρίες από εμάς, αλλά εμείς πήραμε μόνο ένα βαθμό. Ανησυχώ ότι έχουμε πάρα πολλούς παίκτες εκτός, σήμερα έξι ή επτά παίκτες. Νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή, ένα από τα βασικά προβλήματα» ανέφερε αρχικά.

Οι χαμένες ευκαιρίες «πλήγωσαν» την Τσέλσι

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, δήλωσε ότι η ομάδα του θα μάθει από τα λάθη της μετά την απογοητευτική ισοπαλία της στην Πρέμιερ Λιγκ με την Έβερτον.

«Πρέπει να βρούμε την ισορροπία, να είμαστε ειλικρινείς, επικριτικοί ο ένας με τον άλλον, αλλά να αποδεχόμαστε ότι μερικές φορές μας τιμωρούμαστε για όχι πολλά. Θα με απασχολούσε περισσότερο αν ήμασταν εντελώς εκτός φόρμας, δεχόμασταν το πρώτο γκολ και μετά δυσκολευόμασταν να επιστρέψουμε. Θα ήταν πιο εύκολο να το αναλύσουμε. Δεν νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να αναλύσουμε την κατάστασή μας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε στο BT Sport: «Χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουμε το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν βρήκαμε σταθερά τον ρυθμό και προσπαθήσαμε να φέρουμε λίγη ενέργεια από τον πάγκο, αλλά ήταν δύσκολο. Είχαμε το προβάδισμα και το χάρισαμε με ένα φάουλ. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει σχεδόν πότε μία εξήγηση για το τελικό αποτέλεσμα αλλά ένας μεγάλος λόγος είναι σίγουρα οι ευκαιρίες που χάσαμε σήμερα. Θα μπορούσαμε να ήμασταν 2 ή 3 γκολ μπροστά. Είναι προφανές ότι χάσαμε πολλούς παίκτες, μεγάλες προσωπικοτήτες, βασικύς, αλλά δεν θα το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ