Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αποδεκατισμένη στο ντέρμπι με τη Μίλαν η Νάπολι!
Νάπολι

Αποδεκατισμένη στο ντέρμπι με τη Μίλαν η Νάπολι!

Χωρίς Κουλιμπαλί, Ινσίνιε, Όσιμεν και πολλούς ακόμα, η Νάπολι θέλει ένα θαύμα κόντρα στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μίλαν

18.12.2021 | 18:40

Με αμέτρητες απουσίες βασικών παικτών της θα κατέβει στο Μιλάνο η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, βλέποντας ακόμα περισσότερους παίκτες τους να μην μπορούν να αγωνιστούν. Κατάσταση που βάζει αμέτρητους μπελάδες τον Λουτσιάνο Σπαλέτι για τις επιλογές του.

Σημαντικές απουσίες της Νάπολι σε κομβικό σημείο της χρονιάς

Μπορεί το ξεκίνημα της σεζόν της Νάπολι να ήταν εκρηκτικό, όμως τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε μια αγωνιστική καθίζηση. Τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος έφεραν την πτώση των Ναπολιτάνων από την κορυφή της βαθμολογίας. Πλέον στην τέταρτη θέση, οι «παρτενοπέι» πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες αν θέλουν να μην χάσουν το τρένο του πρωταθλήματος.

Με την Μίλαν να είναι η προσεχής αντίπαλος της όμως, αυτό αποκτά μεγάλη δυσκολία. Ειδικά από τη στιγμή που στο ντέρμπι κορυφής οι απουσίες της Νάπολι είναι πολυάριθμες. Πρώτη και μεγαλύτερη, αυτή του ηγέτη της, Λορέντζο Ινσίνιε. Αντιμετωπίζοντας ακόμα πρόβλημα τραυματισμού, ο βραχύσωμο Ιταλός δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή.

Εκτός παραμένει και ο βράχος της άμυνας, Καλιντού Κουλιμπαλί, όπως επίσης και ο Φαμπιάν Ρουίθ. Γνωστή εδώ και καιρό είναι η απουσία του Βίκτορ Όσιμεν, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο πρόσωπο του. Κατάσταση που ίσως τον αφήσει ακόμα και εκτός Copa Africa!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version