ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κριστιάνο για Σερ Άλεξ: «Ο πατέρας που απέκτησα απ’ το ποδόσφαιρο»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για την εποχή που ο πατέρας του ήταν άρρωστος και τους άψογους χειρισμούς του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στα πρώτα τους κοινά χρόνια στη Γιουνάιτεντ.

Κριστιάνο για Σερ Άλεξ: «Ο πατέρας που απέκτησα απ’ το ποδόσφαιρο»

Μόλις πριν από λίγους μήνες ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε πράξη τη μεγάλη επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δώδεκα χρόνια μετά την αποχώρηση του για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έγινε ξανά «κόκκινος διάβολος». Κάτι που στις αρχές του καλοκαιριού, βέβαια, έμοιαζε ένα μακρινό όνειρο. Κι αυτό γιατί αρχικά φαινόταν ότι θα παρέμενε στη Γιουβέντους, που αγωνιζόταν την τελευταία τριετία, ενώ μόλις αποφάσισε να φύγει βρέθηκε μια «ανάσα» από την Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, ο ίδιος επέστρεψε «σπίτι» του και σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όπως είχε γίνει γνωστό ο θρυλικός Σκωτσέζος προπονητής είχε πάρει τηλέφωνο τον Κριστιάνο και τον έπεισε να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, φέρεται να μην είχε χρειαστεί πάνω από 20 δευτερόλεπτα για να το κάνει. Εξάλλου, οι δυο τους συνδέονται σχεδόν με μια σχέση πατέρα-γιού, από την κοινή τους θητεία στους «κόκκινους διαβόλους». Μάλιστα, στην κοινή συνέντευξη που έδωσαν, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εξιστόρησε ένα περιστατικό από τα πρώτα του χρόνια στην ομάδα, όταν είχε μάθε για τον άρρωστο πατέρα του και το πως το χειρίστηκε άψογα ο Σκωτσέζος προπονητής.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κριστιάνο

Η ιστορία του Κριστιάνο για τον Σερ Άλεξ και τον άρρωστο πατέρα του

Ο Κριστιάνο ανέφερε πως ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν έμαθε τα νέα και μίλησε στον Σερ Άλεξ. Εκείνος, παρότι η Γιουνάιτεντ είχε μια σειρά δύσκολων αγώνων, τον προέτρεψε να φύγει άμεσα και να πάει να δει τον πατέρα του. Μάλιστα, ο Σκωτσέζος τόνισε πως η οικογένεια είναι πιο σημαντική από οποιαδήποτε ομάδα, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να τον αποκαλεί τον «πατέρα» που απέκτησε από το ποδόσφαιρο.

«Πάντα λέω ότι είναι ο πατέρας που απέκτησα από το ποδόσφαιρο. Μια μέρα ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο και ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά. Πήγα και του μίλησα (σ.σ στον Σερ Άλεξ) και μου είπε: “Κριστιάνο δεν πειράζει, πήγαινε εκεί για δύο-τρεις μέρες”. Θυμάμαι είχαμε κάποια σημαντικά παιχνίδια τότε και ήμουν παίκτης κλειδί. Μου είχε πει: “θα είναι δύσκολο γιατί έχουμε κάποια ζόρικα ματς, αλλά καταλαβαίνω την κατάσταση και πρέπει να πας να δεις τον πατέρα σου”», ανέφερε ο Κριστιάνο, με τον Σερ Άλεξ να προσθέτει:

«Ήξερα ότι ο πατέρας του Κριστιάνο ήταν άρρωστος και ήταν σημαντικό για εκείνον να βρίσκεται εκεί. Η ομάδα εκείνη τη στιγμή δεν είχε σημασία και κάποια πράγματα πάντοτε είναι μεγαλύτερα από την ομάδα. Η οικογένεια είναι σίγουρα ένα από αυτά. Ποτέ δεν πρέπει να βάζεις την οικογένεια σου πάνω από την ομάδα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ