ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές Ομάδες

Ο Ντεσάν «έσβησε» τις ελπίδες για Ζιντάν στην εθνική Γαλλίας!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φερόταν να είναι ψηλά στη λίστα της εθνικής Γαλλίας για το μέλλον, αλλά ο νυν τεχνικός της, Ντιντιέ Ντεσάν εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει για αρκετά ακόμη χρόνια.

Ο Ντεσάν «έσβησε» τις ελπίδες για Ζιντάν στην εθνική Γαλλίας!

Δύσκολα το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν θα χρειαστεί συστάσεις σε οποιονδήποτε ποδοσφαιρόφιλο. Ο Γάλλος ήταν ένας… αρτίστας των γηπέδων όσο αγωνιζόταν, πραγματοποιώντας μια τεράστια καριέρα γεμάτη επιτυχίες. Ακόμα κι αν κάποιος δεν τον πρόλαβε να αγωνίζεται, όμως, τότε σίγουρα τον είδε να… μεγαλουργεί και ως προπονητής. Εξάλλου, ο ίδιος κατέκτησε τρία συνεχόμενα Champions League στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, προσθέτοντας κι άλλες επιτυχίες στο «μύθο» του. Από τον περασμένο Μάιο, όταν κι έφυγε από τη «βασίλισσα», πάντως, παραμένει χωρίς δουλειά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ζιντάν έχει απορρίψει ουκ ολίγες προτάσεις σε αυτό το διάστημα, αναζητώντας την κατάλληλη ευκαιρία να επιστρέψει. Μάλιστα, αρκετά δημοσιεύματα τον συνδέουν κατά καιρούς με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, μόλις πριν λίγο καιρό το όνομα του είχε βρεθεί στο προσκήνιο για την εθνική Γαλλίας, με τον πρόεδρο της Γαλλικής Ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρετ, να επιβεβαιώνει πως είναι στη λίστα τους. Ο νυν τεχνικός των «τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάν, όμως, σε συνέντευξη του στην «Equipe» τόνισε πως δεν αισθάνεται φθαρμένος ακόμη κι «έσβησε» έμμεσα και προσωρινά τις ελπίδες για τον «Ζιζού».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ζιντάν

Οι δηλώσεις του Ντεσάν και το… παραθυράκι για Ζιντάν

Ο Ντεσάν τόνισε πως νιώθει ακόμη έτοιμος για οποιαδήποτε πρόκληση και πως όσο έχει την ίδια θέληση και αποφασιστικότητα για τη δουλειά του, θα ήθελε να βρίσκεται και στον πάγκο της Γαλλίας. Βέβαια, έριξε το «μπαλάκι» στον Λε Γκρετ, επισημαίνονται πως είναι δική του η απόφαση για το μέλλον του Γάλλου τεχνικού. Παράλληλα, ανέφερε ότι απέρριψε αρκετές προτάσεις μετά το Μουντιάλ, θέλοντας να παραμείνει στην εθνική Γαλλίας, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως αν μπορούσε θα έμενε για ακόμη δέκα χρόνια. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως το μέλλον του Ντεσάν είναι «δεμένο». Εξάλλου, ακόμη δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει, εφόσον δεν κατακτήσει ξανά του Μουντιάλ κι εκεί ακριβώς μπαίνει το όνομα του Ζιντάν. Ωστόσο, άπαντες θα πρέπει πλέον να περιμένουν ως τότε.

«Όσο η θέληση και η αποφασιστικότητα μου είναι σε υψηλό επίπεδο, είμαι έτοιμος για οποιαδήποτε πρόκληση. Φυσικά, ο πρόεδρος (σ.σ της Γαλλικής Ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρετ) είναι αυτός που θα αποφασίσει. Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Ήταν από την πρώτη κιόλας μέρα υποστηρικτικός τόσο στην ομάδα όσο και σε μένα και δε νομίζω ότι το έχει μετανιώσει. Ωστόσο, κάποιες φορές τα πράγματα γίνονται λίγο ασταθή και πλέον τα στάνταρ είναι πολύ υψηλά.

Όσον αφορά το μέλλον μου, είχα αρκετές προτάσεις από συλλόγους, κυρίως μετά από το Μουντιάλ, αλλά δεν είμαι διαθέσιμος. Εξάλλου, το επόμενο Μουντιάλ τελειώνει τον Δεκέμβριο και ειλικρινά δεν νιώθω φθαρμένος σαν προπονητής. Αν μπορούσα να ζήσω άλλα δέκα χρόνια αυτό που ζω τώρα, θα ήταν κάτι το ιδανικό. Κι αυτό γιατί θέλω να βρίσκομαι στο υψηλότερο επίπεδο», ανέφερε ο Ντεσάν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ