ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Οι μπόμπιρες της Άρσεναλ χόρεψαν στο… ταψί τη Λιντς! (vid)

Τα τριά πιτσιρίκια της Άρσεναλ, Σάκα, Σμιθ-Ρόου και Μαρτινέλι, έκαναν πάρτι κόντρα στην άμυνα της Λιντς, σκοράροντας τέσσερα γκολ!

Οι μπόμπιρες της Άρσεναλ χόρεψαν στο… ταψί τη Λιντς! (vid)

Άνετη και ωραία συνέχισε για ακόμα ένα παιχνίδι στην Premier League η Άρσεναλ! Ξεκάθαρα σε εξαιρετική φόρμα, οι «κανονιέρηδες» παρέσυραν εύκολα τη Λιντς με 4-1, η οποία… ξέχασε να παίζει ποδόσφαιρο μετά την επτάρα της Σίτι μεσοβδόμαδα! Νέο σόου του Μαρτινέλι με δύο γκολ, τέρματα και από τους Σάκα και Σμιθ-Ρόου!

Τα νιάτα της Άρσεναλ έδειξαν τον δρόμο!

Πριν συμπληρωθούν πέντε λεπτά αγώνα, η Άρσεναλ άγγιξε το γκολ. Ο Λακαζέτ αρχικά και ο Παρτέι στη συνέχεια νικήθηκαν από την Μελιέ, σε παρόμοιες καταστάσεις τετ-α-τετ. Σαφώς ανώτερη, η Άρσεναλ έφτασε τελικά πρώτη στο γκολ με τον Μαρτινέλι. Με τον Βραζιλιάνο να περνάει περίοδο πολύ καλής φόρμας, οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ στο 16′.

Την ισοφάριση άγγιξε πολύ γρήγορα η Λιντς (24′), μετά το σόλο του Ραφίνια, το οποίος έχασε όμως για πολύ λίγο τον στόχο. Κάτι που τέσσερα λεπτά αργότερα τιμώρησε ξανά ο Μαρτινέλι. Ο Τζάκα πάσαρε στον κενό χώρο, ο νεαρός εξτρέμ έτρεξε, έμεινε όρθιος και τελικά από κοντά τελείωσε τη φάση υποδειγματικά.

O μονόλογος της Άρσεναλ συνεχίστηκε και μετά από υπέροχη εναλλαγή της μπάλας ο Λακαζέτ από πλάγια θέση έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 3-0. Και αν ο Γάλλος αστόχησε, δύο λεπτά πριν το ημίχρονο ο Σάκα δεν λάθεψε. Τραβώντας πολλούς παίκτες πάνω του και αποφεύγοντάς τους ιδανικά, ο Άγγλος σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει και τελικά να καταλήγει στα δίχτυα.

Σβηστό δεύτερο ημίχρονο και άνετη νίκη

Στο δεύτερο μισό, η εικόνα άλλαξε αρκετά. Η Λιντς βγήκε από το καβούκι της, ενώ η Άρσεναλ έριξε τον ρυθμό της. Αν και καλύτερη όμως, δεν ήρθε κάποια ιδιαίτερη απειλή μπροστά στην εστία του Ράμσντεϊλ. Με εξαίρεση την ευκαιρία του Σάκα για δεύτερο προσωπικό γκολ (67′), δεν υπήρξε κάποια φάση με σοβαρές αξιώσεις για γκολ.

Όλα αυτά μέχρι το 75′ όταν και ο Μπεν Γουάιτ υπέπεσε σε πέναλτι. Ο Ραφίνια με δυνατή εκτέλεση μείωσε προσωρινά για τη Λιντς, η οποία πήρε ελπίδες. Ελπίδες ωστόσο που αποδείχθηκαν φρούδες, καθώς η Άρσεναλ βρήκε πάλι τον δρόμο για τα δίχτυα. Ο Σμιθ Ρόου που πέρασε ως αλλαγή του Σάκα λίγα λεπτά πριν το φινάλε, σκόραρε ξανά μέσα από την περιοχή. Γκολ το οποίο έφερε και τέλος στο δράμα της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Με ακόμα ένα τρίποντο στη συλλογή της, η Άρσεναλ παρέμεινε στην τέταρτη θέση, περιμένοντας Γιουνάιτεντ και Τότεναμ. Αντίθετα, η Λιντς βυθίστηκε ακόμα περισσότερο, με τις θέσεις του υποβιβασμού να απέχουν ελάχιστα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ