ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η αλχημεία στα στόπερ που θα κάνει ο Φλικ στο Μπαρτσελόνα – Οσασούνα
SkySports: «Η Λίβερπουλ προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Αλεξάντερ-Άρνολντ»
«Θερμό επεισόδιο» Μπιμπίλα – Φιλιππίδη: «Ζήτα συγνώμη να πάμε σπίτια μας» (vid)
Δύο νέα ηχητικά ντοκουμέντα πριν τη φονική σύγκρουση στα Τέμπη (vid)
Η Μπαρτσελόνα ορέγεται τον πρώην επιθετικό της!
«Ο ΠΑΟΚ θα πουλήσει τον Κωνσταντέλια σε σύλλογο της La Liga»
Ξεκάθαρο το μήνυμα Μητσοτάκη για τους μετανάστες – Βάζει νέους κανόνες
Τσέλσι: Πάει για μεταγραφή που θα… τρελάνει το Νησί
H Ρεάλ Μαδρίτης «έδεσε» με συμβολαιάρα τον στόπερ… καμικάζι!
Αργεντινή – Βραζιλία: Ο Παρέδες τάπωσε με φαρμακερή ατάκα τον Ροντριγκό (vid)
Λουκίλα Καρρέρ: «Ο τρόπος που έφυγε ο Μίμης ήταν ένα δώρο – Αυτή η περίοδος ήταν κόλαση για εκείνον»
H Λίνα Μενδώνη «κατσάδιασε» την προϊσταμένη Αρχαιοτήτων Αργολίδας (vid)
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Θα ήθελα πολύ ο Καπουτζίδης να κάνει remake του Παρά 5»
Σοκ στην Μπάγερν – Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν του Ντέιβις!
Η Λίβερπουλ πάει να «χτιστεί» ξανά μέσω… Μπόρνμουθ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Τραυματίας ο Ντεστ και έκτακτα εκτός αποστολής! (pic)

Όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, ο Σερτζίνιο Ντεστ έμεινε εκτός αποστολής για το σημερινό παιχνίδι με την Έλτσε, λόγω τραυματισμού. Επιστροφή για Άλμπα.

Τραυματίας ο Ντεστ και έκτακτα εκτός αποστολής! (pic)

Ένα καλό κι ένα κακό νέο είχε η ενημέρωση της Μπαρτσελόνα όσον αφορά τον σημερινό αγώνα με την Έλτσε. Οι Καταλανοί παίζουν στην έδρα τους στις 19:30 για τη 18η αγωνιστική της La Liga. Σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να ανέβουν στη βαθμολογία. Όπως ανακοίνωσαν λοιπόν, ο Ζόρντι Άλμπα επέστρεψε στις επάλξεις και μπήκε στην αποστολή. Ενώ αντίθετα, ο Σερτζίνιο Ντεστ είναι τραυματίας και έμεινε εκτός.

Ο Αμερικάνος διεθνής δεξιός εξτρέμ υπέστη τραυματισμό στη μέση και θα μείνει εκτός από το σημερινό παιχνίδι. Ο Τσάβι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του και θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση. Βέβαια, η επιστροφή του Άλμπα, τού χρύσωσε το χάπι… Ο Ντεστ από την πλευρά του, είχε ξανά παρόμοιο τραυματισμό πρόσφατα και στην Μπαρτσελόνα υπάρχει φόβος υποτροπής.

Αναμφίβολα, ο τραυματισμός στη μέση είναι ύπουλος. Όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, θέλει προσοχή η κατάσταση. Ακόμη από την Μπαρτσελόνα δεν έχει διευκρινιστεί το διάστημα απουσίας του 21χρονου μπακ-χαφ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ντεστ

Φέτος ο Σερτζίνιο Ντεστ μετράει 16 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Champions League. Δώδεκα και τέσσερις, αντίστοιχα. Έχει σημειώσει τρεις ασίστ στη La Liga έως τώρα. Μολονότι ήρθε ως δεξιός μπακ, με την πάροδο του χρόνου έχει προωθηθεί προς τα εξτρέμ. Και πολλές φορές έχει μόνο επιτελικό παρά ανασταλτικό ρόλο. Μιας και έχει εκδηλώσει τις επιθετικές του αρετές στο γήπεδο, την ώρα που υπάρχουν λύσεις στα μετόπισθεν, όπως οι Μινγκέθα και Σέρχι Ρομπέρτο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ