ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

«Εφιάλτης» για Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)

Γκέλα ολκής για τη Ρεάλ που βάζει… φωτιά στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αντσελότι κόλλησε στο 0-0 με την προτελευταία Κάντιθ και δίνει δικαιώματα!

«Εφιάλτης» για Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)

Πήγαν «περίπατο» τα προγνωστικά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» όπου έπεσε… μαύρο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και υποδεχόταν την προτελευταία του πρωταθλήματος, Κάντιθ, η «βασίλισσα» δεν κατάφερε να κάμψει την αντίστασή της και περιορίστηκε στο 0-0. Αποτέλεσμα που φυσικά διατηρεί στην κορυφή την ομάδα του Αντσελότι αλλά δίνει… μεγάλη ελπίδα στη Σεβίλλη. Κι αυτό γιατί η μεταξύ τους διαφορά βρίσκεται πλέον στο +6, με τους Ανδαλουσιάνους να έχουν ματς λιγότερο.

Το ματς

Ουδείς περίμενε διαφορετική εικόνα από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η μπάλα μόνιμα προς την περιοχή της Ρεάλ και η Κάντιθ με διπλή ζώνη να αμύνεται με νύχια και με δόντια. Οι Μαδριλένοι… διέσπασαν την άμυνα των φιλοξενούμενων μόλις στο 6’ αλλά τελευταία στιγμή πήραν τη… μπουκιά απ’ το στόμα του Βινίσιους. Η πίεση της «βασίλισσας» ήταν ασφυκτική. Η κατοχή ήταν περίπου στο… 85%, αλλά το 0-0 παρέμενε, με τον κίπερ της Κάντιθ να διώχνει με υπερένταση τη σουτάρα του Βαλβέρδε στο 22’.

Στο ίδιο έργο θεατές και στο δεύτερο «κομμάτι» του πρώτου μέρους. Ασφυκτική πίεση των «μερένχες» αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με τη διπλή ζώνη της Κάντιθ να αντιστέκεται. Και να το κάνει… με αρκετή ευκολία, δεδομένου πως δεν υπήρχαν μεγάλες φάσεις. Για την ακρίβεια, ούτε καν φάσεις, καθώς η Ρεάλ αδυνατούσε να διασπάσει τα μετόπισθεν των φιλοξενούμενων. Έλειπε η κίνηση στον κενό χώρο, έλειπε η τελική πάσα, έλειπαν οι βοήθειες από τον άξονα. Μοιραία το 0-0 ως την ανάπαυλα δεν άλλαξε με την ανούσια Ρεάλ να τα έχει βρει «μπαστούνια». Ρεάλ

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Ρεάλ έδειχνε πιο… ζωηρή με αρκετά κινητικό τον Αζάρ και πιο… μπλοκαρισμένο τον Μπενζεμά. Η πολυπρόσωπη άμυνα της Κάντιθ ήταν σταθερά εκεί, αλλά οι γηπεδούχοι έμοιαζαν με μεγαλύτερο… τούρμπο στη μηχανή τους. Πιο πιεστικοί, πιο αποφασισμένοι, πιο απειλητικοί! Ο Κρόος θύμιζε… Κρόος με μπαλιές ακριβείας για τους επιθετικούς, αλλά Βινίσιους και Αζάρ δεν μπόρεσαν να ξετυλίξουν τα «δώρα». Ο Βραζιλιάνος, δε, στο 62’ είχε νέα μεγάλη φάση, όμως το διαγώνιο σουτ του μέσα από την περιοχή, έφυγε μόλις άουτ!

Ο Αντσελότι έριξε στο ματς και τον Γιόβιτς, παίζοντας όλα για όλα! Όσο για την Κάντιθ; Φτάσαμε στο… 74′ για την πρώτη της φάση, που δεν ήθελε και πολύ να «γράψει» κηδεία, αλλά ο Νεγρέδο από πλεονεκτική θέση σημάδεψε άουτ. Το τελευταίο τέταρτο ήταν ο απόλυτος μονόλογος για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ανελέητο σφυροκόπημα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως άντεξαν! Πολλά στημένα, πολλές τελικές, αλλά αυτές δεν έβρισκαν είτε στόχο, είτε έπεφταν πάνω στον εξαιρετικό σήμερα Λεντέσμα, όπως όταν έβγαλε το σουτ του Κρόος. Ακόμα και στο… 94′, η «βασίλισσα» είχε τη δυνατότητα να… κλέψει το τρίποντο. Κέρδισε φάουλ σε νεκρό χρόνο έξω ακριβώς από την αντίπαλη περιοχή, αλλά η εκτέλεση του Αλάμπα ήταν πολύ κακή, με το 0-0 να μην αλλάζει.

Φάσεις από το Ρεάλ-Κάντιθ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ