ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Λεονάρντο: «Έχει γίνει περίπλοκη η ανανέωση του Μπαπέ»

Για το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, που δεν εμφανίστηκε πλέον 100% σίγουρος για την ανανέωση του.

Λεονάρντο: «Έχει γίνει περίπλοκη η ανανέωση του Μπαπέ»

Το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Κίλιαν Μπαπέ βρέθηκε στο επίκεντρο της μεταγραφικής επικαιρότητας. Αφορμή αποτέλεσε το μεγάλο «σίριαλ» γύρω από την απόκτηση του, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν. Η «βασίλισσα» κινήθηκε για την απόκτηση του Γάλλου άσου, τον οποίο θέλει ως ηγέτη του μέλλοντος της. Γι’ αυτό και προσέφερε μέχρι και 170 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση από τους Παριζιάνους. Άλλωστε, είχαν το πλεονέκτημα ότι ο νεαρός άσος είχε συμβόλαιο μαζί τους ως το καλοκαίρι του 2022.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πλέον, όμως, αυτός που έχει το «μπαλάκι» στα χέρια του είναι ο Μπαπέ. Κι αυτό γιατί από την 1η Ιανουαρίου ο Γάλλος θα είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και να μετακινηθεί σε αυτήν το καλοκαίρι. Ήδη, ο νεαρός άσος φέρεται εδώ και λίγο καιρό να πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Την ίδια στιγμή η Παρί καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να τον ανανεώσει. Αυτό τόνισε και ο αθλητικός διευθυντής της, Λεονάρντο σε συνέντευξη του στο «Europe1», αν και ανέφερε ότι η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαπέ

Λεονάρντο: «Ευχή όλων μας να μείνει ο Μπαπέ»

Όπως επισήμανε, αν ο Μπαπέ θελήσει να παραμείνει στην Παρί, τότε αυτό θα γίνει άμεσα. Ωστόσο, η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και η ομάδα θέλει να σεβαστεί τη θέση του παίκτη αυτή τη στιγμή. Ο Λεονάρντο τόνισε πως υπάρχουν ελπίδες για την ανανέωση του Γάλλου άσου, ενώ στη συνέχεια τον αποθέωσε, αναφέροντας πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

«Μπορώ να πω ότι υπήρξαν φορές που διαφωνήσαμε με μεγάλη ένταση, αλλά έτσι χτίζονται οι ανθρώπινες σχέσεις. Αν ο Μπαπέ θελήσει να μείνει, τότε θα παραμείνει στην ομάδα, γιατί αυτή είναι η ευχή όλων μας εδώ. Είναι, όμως, μια πολύ περίπλοκη κατάσταση, γιατί εμείς θέλουμε να μείνει εδώ για όλη του τη ζωή, αλλά πρέπει να σεβαστούμε και τη θέση του. Πιστεύω όμως ότι υπάρχουν ελπίδες να ανανεώσει. Αυτή τη στιγμή ο Μπαπέ είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Πολλοί θα πουν ότι το λέμε αυτό γιατί θέλουμε να ανανεώσει, αλλά δεν είναι αυτό. Στα 22 του, σχεδόν 23, ο Κίλιαν έχει επιδείξει μια τεράστια ωριμότητα στο παιχνίδι του», ανέφερε ο Λεονάρντο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ