ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

«Μπλόκο» της Τότεναμ στη Λίβερπουλ και… δώρο στη Σίτι! (vid)

Μετά από μια μυθική ματάσαρα Λίβερπουλ και Τότεναμ έμειναν στο 2-2 σ' ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και ανατροπές και με τους Ρόμπερτσον και Άλισον να είναι ταυτόχρονα ήρωες και... μοιραίοι για τους «κόκκινους».

«Μπλόκο» της Τότεναμ στη Λίβερπουλ και… δώρο στη Σίτι! (vid)

Ήταν ένα ματς που κυριολεκτικά αποτέλεσε… διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Τότεναμ και Λίβερπουλ έδωσαν μια μυθική «μάχη» στο Λονδίνο. Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα (ανατροπές, κόκκινη κάρτα), εκτός από… νικητή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2. Ένα αποτέλεσμα που είναι «δώρο» για τη Μάντσεστερ Σίτι, που έφυγε στο +3 από τους «κόκκινους». Βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά εντός έδρας ο Κέιν, ήρωες, αλλά και… μοιραίοι οι Άλισον, Ρόμπερτσον.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ένα πρώτο μέρος γεμάτο… παράνοια

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο ματς και λίγο έλειψε να προηγηθεί μόλις στο πρώτο λεπτό. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ρόμπερτσον πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Οι «κόκκινοι» συνέχιζαν να πιέζουν και στο 10′ ο Γιορίς έδιωξε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Αλεξάντερ-Άρνολντ. Ωστόσο, η Τότεναμ ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα μόλις τρία λεπτά αργότερα. Ο Ντομπελέ έβγαλε υπέροχη κάθετη στον Κέιν κι εκείνος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 με μόλις το δεύτερο του γκολ στη φετινή Premier League!

Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα οι «Spurs» έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ. Ο Κέιν έφυγε στην κόντρα και γύρισε στον Σον, που έστειλε την μπάλα άουτ σχεδόν προ κενής εστίας. Οι γηπεδούχοι έβρισκαν χώρους στην κόντρα και στο 29′ πλησίασαν ξανά. Ο Σον βγήκε στην αντεπίθεση και γύρισε υπέροχα στον Άλι που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι ολομόναχος, με τον Άλισον να κάνει απίθανη επέμβαση με τα ακροδάχτυλα. Ωστόσο, πάνω που η Τότεναμ πίεζε η Λίβερπουλ βρήκε την ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα. Ο Ρόμπερτσον μπήκε στην περιοχή και σέντραρε από τα αριστερά και ο Ζότα με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-1!

Οι «κόκκινοι» ανέβασαν στροφές και πλησίασαν στην ανατροπή στο 42′. Ο Μανέ σέντραρε από τα αριστερά και ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έκανε το σουτ στην κίνηση, με τον Γιορίς να διώχνει με τα πόδια. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή σ’ ένα πρώτο μέρος, που πραγματικά η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Λίβερπουλ

Ρόμπερτσον και Άλισον πρώτα έσωσαν και μετά «κρέμασαν» τη Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος κι απείλησε στο 47′. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έκανε τη σέντρα για τον Ζότα που πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Η Τότεναμ απάντησε στις ευκαιρίες έξι λεπτά αργότερα και «άγγιξε» το γκολ. Ο Άλι έφυγε στην πλάτη της άμυνας και γύρισε για τον Κέιν, με τον Άλισον να κάνει ακόμα μια απίθανη απόκρουση. Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Άγγλος φορ πλησίασε ακόμα πιο κοντά, αλλά η εξ επαφής κεφαλιά του στην κενή εστία έφυγε άουτ.

Ο ρυθμός είχε πέσει αρκετά, αλλά στο 69′  η Λίβερπουλ πήρε το προβάδισμα. Έπειτα από μια φάση διαρκείας, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ρόμπερτσον με κεφαλιά έκανε το 2-1! Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα η Τότεναμ βρήκε την ισοφάριση. Σε κάθετη πάσα του Γουίνκς, ο Άλισον έκανε τραγικό λάθος κι έχασε την μπάλα κι ο Σον το εκμεταλλεύθηκε, κάνοντας το 2-2 σε κενή εστία! Μάλιστα, στο επόμενο λεπτό, οι «κόκκινοι» έμειναν με 10 παίκτες, έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα του Ρόμπερτσον στον Έμερσον.

Το παιχνίδι δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις από εκείνο το σημείο ως και την λήξη με το 2-2 να παραμένει. Έτσι, η Λίβερπουλ έφτασε τους 41 βαθμούς σε 18 αγωνιστικές στην Premier League και παρέμεινε στη δεύτερη θέση, αλλά στο -3 πλέον από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη η Τότεναμ έφτασε τους 26 βαθμούς σε 15 ματς κι ανέβηκε στην έβδομη θέση και στο -7 από την τετράδα, αλλά με τρία ματς λιγότερα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε): Γιορίς, Σάντσες, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Γουίνκς, Άλι (81′ Λούκας), Ντομπελέ (64′ Σκιπ), Σεσενιόν (87′ Ρεγκιλόν), Σον, Κέιν.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Μόρτον (80′ Φιρμίνο), Κεϊτά, Μίλνερ, Μανέ (81′ Τσιμίκας), Σαλάχ, Ζότα (92′ Γκόμες).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ