Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Τελειωμένος» στη Γιουβέντους ο Ντε Λιχτ! Το επιβεβαίωσε ο Ραϊόλα!
Γιουβέντους

«Τελειωμένος» στη Γιουβέντους ο Ντε Λιχτ! Το επιβεβαίωσε ο Ραϊόλα!

Από τη νέα σεζόν ο Ματίας Ντε Λιχτ θα αγωνίζεται σε άλλη ομάδα και όχι στη Γιουβέντους, όπως τόνισε ο Μίνο Ραϊόλα.

19.12.2021 | 17:33

Ο Ματίας Ντε Λιχτ πριν από μερικά χρόνια ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης. Αν και στόπερ ο νεαρός μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα με την μπάλα στα πόδια του.

Τέκνο του Άγιαξ αν μη τι άλλο. Οπότε μόνο εντύπωση δεν πρέπει να μας κάνει αυτό. Η Γιουβέντους, μαζί με άλλες κορυφαίες ομάδες, έδειξε ενδιαφέρον για εκείνον και εν τέλει τον έντυσε στα χρώματά της. Ωστόσο, η πρόοδός του δεν ήταν τόσο μεγάλη. Ούτε όση θα πίστευε ο υπόλοιπος κόσμος ή ο ίδιος.

Με αποκορύφωμα την τρέχουσα σεζόν. Ο Ολλανδός στόπερ έχει αγωνιστεί ελάχιστα με τη «Μεγάλη Κυρία». Μιας και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν τον έχει στα αρχικά του πλάνα. Έτσι, ο ίδιος ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπως τόνισε με δηλώσεις και ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα.

«Ο Ματίας είναι έτοιμος για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του και στην καριέρα του. Αυτό πιστεύω εγώ και νομίζω το ίδιο πιστεύει και εκείνος», τα λόγια του Ιταλού εκπροσώπου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Θα γίνει χαμός για τον Ντε Λιχτ το επόμενο καλοκαίρι!

Ναι μεν στη Γιουβέντους να μην παίζει σχεδόν καθόλου ο Ματίας Ντε Λιχτ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης τον έχουν ξεχάσει ή δεν παρακολουθούν -όσο μπορούν- την πορεία με την ιταλική ομάδα.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε μία από τις πιο παραγωγικές ηλικίες. Είναι μόλις 22 ετών και ήδη έχει πάρει γεύση τόσο από τη Serie A, όσο και από το Champions League με τον Άγιαξ, αλλά και με τη Γιουβέντους, δείχνοντας ότι μπορεί να σταθεί στο πιο υψηλό επίπεδο.

Άλλωστε είναι από εκείνους τους παίκτες που δεν ξέρουν μόνο να διώχνουν την μπάλα όπως κι όπως από τα πόδια του ή απλά να σταματάει τους επιθετικούς. Μπορεί εύκολα να κατεβάσει και να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του, αλλά και να σημειώσει κάποιο γκολ.

Οπότε είναι απλά θέμα χρόνου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τους συλλόγους που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους να γίνονται γνωστοί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version