ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Βάτσκε: «Η Ρεάλ ήδη κινείται για τον Χάαλαντ»

Για τον Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε ο CEO της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, κι επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, βάζοντας «φωτιά» στο μεταγραφικό παζάρι.

Βάτσκε: «Η Ρεάλ ήδη κινείται για τον Χάαλαντ»

Χωρίς καμία αμφιβολία ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο. Την ίδια στιγμή θεωρείται κι από τα πιο «καυτά» ονόματα του μέλλοντος. Εξάλλου, ο Νορβηγός, μαζί με τον Κίλιαν Μπαπέ θεωρούνται οι δύο σταρ που θα μας απασχολήσουν έντονα τα επόμενα χρόνια. Όσον αφορά τον 20χρονο άσο, οι αριθμοί που «γράφει» είναι… διαστημικοί. Μόλις πέρσι μέτρησε 41 γκολ και 12 ασίστ σε 41 ματς, οδηγώντας την Ντόρτμουντ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας, αλλά και στην είσοδο στην τετράδα της Bundesliga.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Χάαλαντ συνεχίζει στον ίδιο… τρελό ρυθμό και φέτος, αν κι ένας τραυματισμός του είχε βάλει λίγο «φρένο». Ήδη έχει 19 γκολ και 5 ασίστ σε 16 παιχνίδια, όντας σε εξαιρετική κατάσταση. Την ίδια στιγμή, βέβαια, έχει «φουντώσει» και η κουβέντα για το μέλλον του, ειδικά μετά τις δηλώσεις του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα. Μάλιστα τα λόγια του Ιταλού ατζέντη σχεδόν… επιβεβαίωσε και ο CEO της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, που μιλώντας στην «Bild», ανέφερε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται επισήμως για εκείνον και ότι δύσκολα θα μείνει στην ομάδα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Χάαλαντ

«Θα μπορούσα να πω κι άλλες 25 ομάδες για τον Χάαλαντ, αλλά είμαι σίγουρος για τη Ρεάλ»

Ο Βάτσκε τόνισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης μιλάει για τον Χάαλαντ. Παράλληλα πρόσθεσε πως σαφέστατα υπάρχουν κι άλλες ομάδες πέραν της Ρεάλ που ενδιαφέρονται για τον Νορβηγό, αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια προσέγγιση. Βέβαια, ο ίδιος κράτησε μια… πισινή στο να παραμείνει τελικά ο νεαρός άσος στους Βεστφαλούς, κάτι το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο θα ήταν και το καλύτερο, τουλάχιστον για ένα μικρό διάστημα ακόμα.

«Αυτή τη στιγμή όλοι μιλούν για τον Χάαλαντ. Δεν έχει σημασία το που θα πάει, όλοι μιλάνε γι’ αυτόν τώρα. Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται πάρα πολύ για εκείνον. Θα μπορούσα να πω άλλες 25 ομάδες τώρα, αλλά γι’ αυτήν είμαι σίγουρος. Πάντως, ο Χάαλαντ μπορεί να φύγει, αλλά μπορεί και να μείνει στην ομάδα. Πριν από μερικές ημέρες είχα μια πάρα πολύ καλή συζήτηση με τον Μίνο Ραϊόλα (σ.σ ατζέντης του). Οι συζητήσεις μας είναι πάντοτε σε φιλικό επίπεδο, όπως ήταν κι αυτή. Σίγουρα θα έχουμε κάποια συνάντηση μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Εμείς έχουμε εστιάσει στην βελτίωση του Χάαλαντ. Όπως στην περίπτωση του Λεβαντόφσκι, έτσι και με αυτόν, θέλω να είμαι περήφανος αν κάποια στιγμή κερδίσει το Champions League. Προσωπικά θεωρώ πως το καλύτερο γι’ αυτόν θα ήταν να μείνει λίγο ακόμα στην Bundesliga. Ο Ραϊόλα είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τι κάνει», ανέφερε ο Βάτσκε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ