Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα έβαλαν με την… μπάλα οι παίκτες της Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Τα έβαλαν με την… μπάλα οι παίκτες της Ρεάλ!

Οι παίκτες της Ρεάλ θεωρούν πως το 0-0 αδικεί σε έναν τεράστιο βαθμό τις... προσπάθειες που έκαναν για να πάρουν την νίκη κόντρα στην Καντιθ!

20.12.2021 | 01:26

Η Ρεάλ Μαδρίτης άφησε βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Κάντιθ, με την ομάδα του Αντσελότι να μένει στο 0-0! Ένα απρόσμενο αποτέλεσμα για τους πρωτοπόρους της La Liga. Σίγουρα, αν δει κάποιος τα στατιστικά του ματς δεν μπορεί να πιστέψει πως η Ρεάλ δεν κατόρθωσε να σκοράρει κάποιο γκολ. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο…

Οι παίκτες των γηπεδούχων δημιούργησαν 36 τελικές, όμως η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα! Λίγοι οι κακές προσπάθειες των επιθετικών της Ρεάλ και λίγο ο γκολκίπερ της Κάντιθ, ευθύνονται για το τελικό 0-0.

Αν μη τι άλλο οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ ήταν δυσαρεστημένοι με αυτό το αποτέλεσμα, με τους Λούκας και Κουρτουά να τα βάζουν με την… μπάλα!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Κάναμε τόσες πολλές ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν ήθελε με τίποτα να μπει στα δίχτυα! Θέλουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε σε καλή φόρμα. Θέλουμε να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους, δίνοντας έτσι χαρά στους φιλάθλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λούκας Βάθκεθ.

«Τι να πω για το ματς; Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την νίκη. Το ματς έμοιαζε αρκετά με αυτά που δώσαμε κόντρα σε Οσασούνα και Σέριφ. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε», είπε ο Τιμπό Κουρτουά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version