ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Τρελά λεφτά για Σίλβα – Του διπλασιάζει το μισθό η Σίτι!

Νέο… χρυσό συμβόλαιο ετοιμάζεται να προσφέρει στον Μπερνάρντο Σίλβα η Μάντσεστερ Σίτι, κάνοντάς τον εκ των πιο ακριβοπληρωμένων του συλλόγου.

Τρελά λεφτά για Σίλβα – Του διπλασιάζει το μισθό η Σίτι!

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα η Σίτι για να κρατήσει… για πάντα τον Μπερνάρντο Σίλβα στο Μάντσεστερ! Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, οι πρωταθλητές είναι έτοιμοι να προσφέρουν «βασιλικό» συμβόλαιο στον Πορτογάλο, επιβραβεύοντάς τον για την εξαιρετική φετινή πορεία του. Πιο συγκεκριμένα, λέγεται πως θα του προταθούν εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 300.000 λιρών! Αυτό, πρακτικά, σημαίνει πως θα γίνει εκ των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών του ρόστερ. Για την ακρίβεια, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο deal, θα… φιγουράρει στην κορυφή παρέα με Στέρλινγκ και Ντε Μπρούιν. Σίλβα

Μπορεί το καλοκαίρι να αποκτήθηκε ο Γκρίλις έναντι 100 εκατ. λιρών, αλλά ο Σίλβα δεν το έβαλε κάτω. Μπορεί να θεωρήθηκε πως ίσως… περισσεύει, αλλά μόνο αυτό δεν συνέβη. Συνέχισε να παλεύει για τη θέση του στο ρόστερ και… υποχρέωσε τον Πεπ Γκουαρντιόλα να τον διατηρήσει βασικό! Και αναντικατάστατο με 17 συμμετοχές στο αρχικό σχήμα των «πολιτών» στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ και 7 γκολ. Και φυσικά… άπειρη δουλειά στο οργανωτικό κομμάτι της ομάδας, πράγματα που δεν αποτυπώνονται εύκολα στις στατιστικές.

Σίλβα, ο πλέιμεϊκερ…

Εξ’ ου, λοιπόν, ο 27χρονος προετοιμάζεται να δει τις απολαβές του να διπλασιάζονται και να μένει κάτοικος Μάντσεστερ ως… τα γεράματα και πιο συγκεκριμένα για άλλα έξι χρόνια, τουλάχιστον! Υπενθυμίζεται πως μετακόμισε στο Έτιχαντ το 2017. Από τότε έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα/Λιγκ Καπ. Μετρά συνολικά 220 συμμετοχές και έχει βρει δίχτυα 42 φορές. Μα, πάνω από όλα, είναι το μυαλό αυτής της ομάδας. Ο παίκτης που συνδέει όλες τις γραμμές, που οργανώνει από πίσω. Ο απόλυτος πλέιμεϊκερ. Ποδοσφαιριστής που σε μια ομάδα του Γκουαρντιόλα κάνει… παπάδες και είναι υπεραπαραίτητος.

Ο Καταλανός κατά καιρούς έχει εξυμνήσει τον Μπερνάρντο Σίλβα. «Το μόνο που θέλω για αυτόν είναι να είναι χαρούμενος. Οπουδήποτε! Είτε μαζί μας, είτε όχι. Αξίζει τα πάντα και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι χαρούμενος ο ίδιος», είχε πει πρόσφατα για αυτόν. Λόγια που αν πραγματικά δεν έχεις σε βαθιά εκτίμηση κάποιον, δεν τα λες. Και ο Γκουαρντιόλα, αν μη τι άλλο, δεν μας έχει συνηθίσει σε… λόγια για το θεαθήναι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ