ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Συγκινημένος ο Μαρινάκης: «Αφιερωμένη η βραδιά σε δυο μεγάλους Ολυμπιακούς» (vid)
Τρισευτυχισμένος ο Μεντιλίμπαρ: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ»
Ο «κέρβερος» Τζολάκης με τεράστια εμφάνιση «έβαλε τα γυαλιά» στον Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vid)
Με ένα όνειρο… όχι τόσο τρελό ο Ολυμπιακός – Ατελείωτο πάρτι στον Πειραιά! (vids)
Δεν θα χάσει ΠΟΤΕ – Τελικός και αήττητο στο 90+7′ για Λεβερκούζεν! (vids)
Στον τελικό ο Θρύλος με υπογραφή Ελ Κααμπί! (vid)
Η Αταλάντα «γλέντησε» την Μαρσέιγ και έφυγε για τελικό! (vids)
ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ, 2-0! (vid)
Σωτήριος ο Τζολάκης, σταμάτησε εντυπωσιακά τους Μπέιλι και Ντιαμπί! (vids)
Κινδυνεύει το αήττητο της Λεβερκούζεν: Προβάδισμα για την Ρόμα! (vid)
Δεν χαμπαριάζει ο Κριστιάνο, έφτασε τα 53 γκολ φέτος! (vid)
Αταλάντα: Ο Λούκμαν την στέλνει τελικό και το Μπέργκαμο πήρε «φωτιά»! (vid)
Γκουντογκάν: «Έπαιξα για τον Κλοπ αλλά με τον Πεπ έμαθα τι σημαίνει ποδόσφαιρο»!
ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός με Ελ Κααμπί, έβαλε στα δίχτυα και τον Μαρτίνες! (vid)
Ο Μαλντίνι «υποκλίθηκε» στην Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Τρελαμένος ο Σπαλέτι: «Ήθελα να μπω να παίξω!»

Ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, είναι πανευτυχής μετά το τεράστιο διπλό της Νάπολι στην έδρα της Μίλαν με 1-0.

Τρελαμένος ο Σπαλέτι: «Ήθελα να μπω να παίξω!»

Παραλίγο να μπει κι εκείνος να παίξει στο «Σαν Σίρο»! Μέχρι και ποδοσφαιρικά παπούτσια φόρεσε ο αθεόφοβος… Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι χάρηκε με την ψυχή του το διπλό της Νάπολι μέσα στο Μιλάνο απέναντι στη Μίλαν με 1-0. Το γκολ του Ελμάς στο 5′ χώρισε τις δυο ομάδες που μάχονται για τον τίτλο φέτος στην Ιταλία. Με τους «ροσονέρι» πάντως να φωνάζουν για το γκολ που δεν μέτρησε προς στο τέλος του αγώνα!

Ο Σπαλέτι εξηγεί ορισμένες επιλογές τακτικής για να νικήσει τη Μίλαν και γιατί ο προπονητής της Νάπολι φορούσε παπούτσια ποδοσφαίρου στην αγωνιστική γραμμή. Αυτή η νίκη μπορεί να πιστωθεί στον ίδιο, γιατί του έλειπαν πολλοί βασικοί παίκτες και έκανε κάποιες εκπλήξεις, χρησιμοποιώντας τον Πετάνια μπροστά και όχι τον Μέρτενς.

Οι δηλώσεις του Σπαλέτι:

«Αυτό που με έκανε πραγματικά χαρούμενο ήταν να δω ότι αντέξαμε μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο. Κρατήσαμε την ισορροπία ακόμα και αφού πήραμε το προβάδισμα. Έγινε δύσκολο στα τελευταία λεπτά όταν ο Ζιρού ήρθε ως παρτενέρ του Ιμπραΐμοβιτς. Η φυσική κατάσταση είναι θεμελιώδης στο ποδόσφαιρο, αλλά είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε 2-0, ίσως καλύτερες από τις ευκαιρίες της Μίλαν. Παίξαμε σαν μια μεγάλη ομάδα απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Θα μπορούσα να είχα αφήσει τον Πετάνια για περισσότερο, αλλά άρχισε να υποφέρει από κράμπες. Το θέμα είναι ότι αν δεν μπορείς να χτίσεις από πίσω, χρειάζεσαι τον Πετάνια για να κρατήσει ψηλά την μπάλα. Αν είχαμε παίξει καλύτερα από την πλάτη, θα μπορούσαμε να στείλουμε τους τρεις κοντούς επιθετικούς στο κενό και να τελειώσουμε πραγματικά το παιχνίδι. Καθώς η Μίλαν έχανε την ισορροπία της και είχε ανοίξει για τη μακρινή μπάλα.

Θέλαμε να πιέσουμε τη Μίλαν όταν ξεκινήσει τις κινήσεις, γιατί διαφορετικά ο Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να δημιουργήσει φάση από την άκρη της περιοχής. Εκτός από μερικές στιγμές, είχαμε πρωτοβουλία. Η Μίλαν ήταν επιθετική και δεν μας άφησε να βρούμε χώρους.

Ήμουν χαρούμενος που δουλέψαμε τόσο σκληρά ως μονάδα, που όλοι ήταν τόσο πρόθυμοι να κάνουν κάτι για τη Νάπολι. Οι παίκτες δεν ζητούν τίποτα, τίθενται στη διάθεση της ομάδας. Ερχόμασταν από δύο ήττες, οπότε ο ενθουσιασμός κινδυνεύει να εκτονωθεί και αυτό μπορεί να κάνει την αίσθηση ότι η φανέλα μας είναι βαριά. Ήθελα να παίξω απόψε! Δεν μπόρεσα ποτέ να παίξω σε τέτοιο γήπεδο, με παίκτες αυτού του διαμετρήματος!».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ