Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Τσέλσι ψάχτηκε για διπλό «μπαμ» από την Παρί! (pic)
Τσέλσι

Η Τσέλσι ψάχτηκε για διπλό «μπαμ» από την Παρί! (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τσέλσι και ειδικά ο Τόμας Τούχελ κινήθηκαν για μια μεγάλη διπλή μεταγραφή από την Παρί Σεν Ζερμέν.

21.12.2021 | 18:52

Όταν ένας προπονητής αφήνει μια ομάδα για μια άλλη, είναι λογικό να θέλει παίκτες από την πρώην. Ειδικά στην περίπτωση του Τόμας Τούχελ που προπόνησε την Παρί Σεν Ζερμέν. Πήγε στην Τσέλσι, κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και θέλησε να πάρει δυο παίκτες από τους Παριζιάνους. Δυο κεντρικούς αμυντικούς προκειμένου να θωρακίσει τα μετόπισθεν των μπλε για τα καλά.

Σύμφωνα με το Goal, οι Λονδρέζοι κοίταξαν να αποκτήσουν τους Μαρκίνιος και Κιμπεμπέ! Ο εκ των αρχηγών της Παρί Σεν Ζερμέν και διεθνής με τη Βραζιλία ήταν η δυσκολότερη περίπτωση. Ωστόσο, η Τσέλσι είχε την αισιοδοξία της. Ήθελε τουλάχιστον να αποκτήσει τον Γάλλο διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Άκυρο από την Παρί στην Τσέλσι

Ωστόσο, έλαβε αρνητική απάντηση και για τους δυο στόπερ. Η Παρί δεν θέλησε να μπει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για κανέναν τους. Να σημειώσουμε ότι η Τσέλσι ρώτησε πρωτίστως για τον Μαρκίνιος. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος των πρωταθλητών Ευρώπης. Έπειτα, ρώτησε και για Κιμπεμπέ λαμβάνοντας το «όχι».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version