ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ετοιμάζεται μεγάλη επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης: Καλά νέα για Αλάμπα!
Ρόι Κιν για Κριστιάνο: «Παραμένει ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου»
Άπειρα respect σε Ράις: «Δεν πανηγύρισα… Σεβάστηκα τη μνήμη των πεθαμένων παππούδων μου»
Απίθανος Αντσελότι: «Τελευταία μου δίνουν το χειρότερο δώρο…Μασημένες τσίχλες!»
Εθνική ομάδα: Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και… καυτό Ιωαννίδη! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Κεφαλιά… κανονιά από τον Ιωαννίδη για το 3-0! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Απλά και όμορφα το 2-0 με τον Κουλιεράκη! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Ο Ιωαννίδης είπε… ευχαριστώ για το δώρο και έκανε το 1-0! (vid)
Μαρτίνες: «Πρότυπο για κάθε νέο παιδί ο Κριστιάνο και ο Πέπε!»
Εθνική ομάδα: Αυτούς διάλεξε ο Γιοβάνοβιτς κόντρα στη Φινλανδία!
Ομορφιές στο Ντόρτμουντ: Αντίο στον Χούμελς, επιστροφή Κλοπ και χορταστικό φιλικό με 9 γκολ!
Ιρλανδία – Αγγλία: Ράις και Γκρίλις σκόραραν κόντρα στην παλιά τους εθνική! (vids)
Ξανά πόλος έλξης η Σαουδική Αραβία – Οι κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού!
Δεν είναι για όλους η Μπαρτσελόνα: Οι «σπόντες» του Βίτορ Ρόκε
MARCA: Γίνεται «Μίδας» στην Αγγλία ο Χάαλαντ με… ανοιχτή πόρτα για Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κόσμος

Όλη η Ευρώπη στα… πόδια του παικταρά Αλβάρες!

Ο 21χρονος Χούλιαν Αλβάρες βγάζει «μάτια» με την φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ και αναμένεται να γίνει «πληστηριασμός» στο ποιο ευρωπαικό θήριο θα τον υπογράψει.

Όλη η Ευρώπη στα… πόδια του παικταρά Αλβάρες!

Κάνει «πάταγο» στην πατρίδα του και αν όχι τον Γενάρη, τότε από το καλοκαίρι αναμένεται να τον δούμε και στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ο λόγος για τον 21χρονο επιθετικό της Ρίβερ Πλέιτ, Χούλιαν Αλβάρες, τον οποίο τα αργεντίνικα… σύνορα δεν μπορούν να τον κρατήσουν πολύ ακόμα. Ο νεαρός αναμένεται να κάνει τη μεγάλη μεταγραφή. Είτε στην προσεχή μεταγραφική περίοδου του Γενάρη, είτε το καλοκαίρι.

Ήδη για τα μάτια του… σφάζονται πολλά θηρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μπάγερν Μονάχου, Μίλαν, Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ, Μπαρτσελόνα και … εσχάτως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι οι… βασικές ομάδες που έχουν ήδη κάνει διευρευνητικές επαφές για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Έχουν ήδη κάνει κάποιες πρώτες επαφές με τον ατζέντη του, αλλά και την ομάδα του, αφού θα πρέπει να πληρώσουν κάποιο αντίτιμο για να τον αποκτήσουν. Η ρήτρα του είναι στα 20 εκατ. ευρώ, αλλά πάει στα… 25 «χαρτιά», αν το deal ολοκληρωθεί μετά το πρώτο μισό του Ιανουαρίου.

Για όσους τυχόν δεν έχουν σαφή εικόνα του τι εστί Αλβάρες, θα αναφέρουμε 2-3 αριθμούς. Σε 46 συμμετοχές αυτή τη χρονιά έχει καταγράψει 24 γκολ και 15 ασίστ. Μόλις στα 21 του. Σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι και… τόσο εύκολο, όπως ίσως πολλοί να πιστεύουν. Ο νεαρος ξεχωρίζει, εξ ου και σύντομα θα ανοίξει τα φτερά του. Το προς τα πού; Παραμένει… μυστήριο. Αναμένεται ντέρμπι ανάμεσα στα προαναφερθέντα μεγάλα πορτοφόλια, ενώ φυσικά δεν αποκλείεται να εμπλακούν κι άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Άλλωστε φαινεται πως μιλάμε για εναν άκρως χαρισματικό ποδοσφαιριστή.

Γιατί θέλει το καλοκαίρι κι όχι τώρα μεταγραφή ο Αλβάρες

Ο ίδιος, πάντως, ίσως να μην καίγεται να πάρει την μεταγραφή τώρα, αλλά το καλοκαίρι. Ο λόγος; Το Μουντιάλ σε ένα χρόνο από τώρα. Αυτή τη στιγμή είναι βασικό στέλεχος στη Ρίβερ Πλέιτ. Παίζει, σκοράρει, δίνει ασίστ, κάνει… παπάδες. Με τέτοιες επιδόσεις και φουλ χρόνο συμμετοχής, θα έχει εξασφαλισμένη θέση στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής. Που ήδη είναι… δύσκολη υπόθεση με τόσα αστέρια στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Φοβάται, όμως, πως αν πάρει μεταγραφή τώρα σε άλλη ομάδα, ίσως χάσει το ρυθμό του. Ισως «πέσει» μέχρι να βρει τα πατήματά του. Μέχρι να λάβει εμπιστοσύνη από το νέο του προπονητή. Μία σκέψη που έχει βάση… Διότι αν για παράδειγμα πάρει μεταγραφή στην… Γιουνάιτεντ, δεν θα πάρει φανέλα βασικού την άλλη μέρα. Δεν είναι Κριστιάνο… Εξ ου και προτιμά να μείνει άλλους έξι μήνες εκεί που παίζει. Εκεί που ξέρει τα κατατώπια και που θα του εξασφαλίσει τη θέση για το Μουντιάλ…

Ιδού μια γεύση του τι εστί Αλβάρες

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ