ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θα γίνει… εμφύλιος στο Μιλάνο για τον τερματοφύλακα της Τότεναμ
Ήταν δίκαιο και γίνεται πράξη: Η Ρεάλ «δένει» τον αστέρα της στο Μπερναμπέου!
Η Γιουβέντους… δημιουργεί τον αντικαταστάτη του Βλάχοβιτς
Η Τσέλσι θέλει να… αρπάξει τον κορυφαίο στόχο της Παρί Σεν Ζερμέν
Η Γιουνάιτεντ θέλει να ρίξει και… τρίτο χτύπημα στην Μπάγερν
Ο Γκουαρντιόλα άλλαξε την τακτική κόντρα στην Ίντερ και την… Μπρέντφορντ!
«Ο Τσάβι χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να καταλάβει το μεγαλείο του Γιαμάλ»
Champions League: Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στην καλύτερη ενδεκάδα! (pic)
Αγγλία και Ντόρτμουντ: Τρίτωσε το καλό μετά τους Σάντσο και Μπέλινγχαμ!
Αντσελότι: «Όσοι παίκτες θέλουν λιγότερα ματς, πρέπει να παίρνουν και λιγότερα χρήματα»
Στον δικό του πλανήτη ο Πλατινί: «Να παίζουν με 10 ποδοσφαιριστές οι ομάδες»
Γκουαρντιόλα: «Όλα ανοιχτά με τον Ντε Μπρούιν»
Ξεκάθαρος ο CEO της Αλ Νασρ: «Δεν κάνει κουμάντο ο Κριστιάνο»
Τα «αστέρια» της Ρεάλ απέδειξαν πως δεν είναι βεντέτες, αλλά οικογένεια! (vid)
«Κακό σπυρί» ο Μούντρικ για Τσέλσι που θέλει να το… σπάσει άμεσα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Serie A

Απίθανο… ριφιφί της Σπέτσια και «χάνεται» το όνειρο της Νάπολι! (vid)

Η Νάπολι τα έκανε όλα... λάθος κόντρα στη Σπέτσια, ηττήθηκε μέσα στην έδρα της (0-1) και πλέον βλέπει το όνειρο του Scudetto να... ξεφτίζει.

Απίθανο… ριφιφί της Σπέτσια και «χάνεται» το όνειρο της Νάπολι! (vid)

Μόλις πριν από περίπου ένα μήνα η Νάπολι έμοιαζε μ’ ένα «τρένο» που πήγαινε προς το Scudetto, αν και ένα μικρό αρνητικό σερί έδειχνε να την αφήνει πίσω. Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Μίλαν έμοιαζε να την ξαναβάζει στις…ράγες. Ωστόσο, η ομάδα του ιταλικού νότου αποδείχθηκε τελικά ξανά… αυτοκτονική. Οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι τα έκαναν όλα… λάθος στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» απέναντι στη Σπέτσια, ηττήθηκε (0-1) από μια ομάδα που δεν έκανε σουτ στο στόχο (!) κι έμεινε πλέον στο -7 από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Πάγωσε» τη Νάπολι το αυτογκόλ του Ζεσούς

Η Νάπολι μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά, προσπαθώντας να βρει χώρους. Ωστόσο, η Σπέτσια ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στην αναμέτρηση στο 4′. Από εκτέλεση κόρνερ του Μπαστόνι, ο Έρλιτς πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο 27′ πλησίασαν στο γκολ. Ο Πολιτάνο βρήκε χώρο και πλάσαρε από το ύψος της περιοχής, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μέρτενς οκτώ λεπτά αργότερα.

Ωστόσο, στο διάστημα πίεσης της Νάπολι, η Σπέτσια κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Στο 37′ από εκτέλεση εκτέλεση φάουλ του Μπαστόνι από τα δεξιά, ο Ζεσούς δεν έβαλε καλά το κεφάλι του κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1! Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Νάπολι

Η Νάπολι πίεσε, ο Πρόβεντελ κράτησε ένα τεράστιο «διπλό»

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο η Νάπολι μπήκε πιο δυνατά. Μάλιστα μόλις στο 50′ έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Από εκτέλεση φάουλ του Ζιελίνσκι ο Λοσάνο σούταρε στην κίνηση, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι. Μάλιστα, στο 62′ οι γηπεδούχοι έφτασαν ακόμα πιο κοντά. Από λάθος της άμυνας της Σπέτσια ο Ρούι γύρισε στον Λοσάνο που πλάσαρε προς την κενή εστία, αλλά ο Έρλιτς έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή.

Η Νάπολι συνέχισε να πιέζει και το σουτ του Ουνάς από πλάγια θέση στην περιοχή στο 81′ πέρασε λίγο άουτ. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά. Ο Ζιελίνσκι βρήκε τον Ντι Λορέντζο πλάγια στην περιοχή κι εκείνος πλάσαρε από πολύ πλάγια θέση, με τον Πρόβεντελ να αποκρούει με τα πόδια. Στο 91′ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων στάθηκε ξανά στο ύψος των περιστάσεων, αποκρούοντας το σουτ του Ανγκισά από το ύψος της περιοχής. Ακριβώς το ίδιο έκανε και στο αμέσως επόμενο λεπτό στην κεφαλιά του Ελμάς, κρατώντας μια τεράστια νίκη για τη Σπέτσια.

Έτσι, η Νάπολι έμεινε στους 39 βαθμούς έπειτα από 19 αγωνιστικές και στο -7 πλέον από την πρωτοπόρο Ίντερ. Από την άλλη, η Σπέτσια έφτασε 16 βαθμούς σε 19 ματς, έμεινε στη 17η θέση, αλλά βρίσκεται πλέον στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Ρούι (87′ Γκουλάμ), Ανγκισά, Λομπότκα (79′ Ελμάς), Λοσάνο, Ζιελίνσκι (70′ Ουνάς), Πολιτάνο (87′ Ντέμε), Μέρτενς (46′ Πετάνια).

Σπέτσια (Τιάγκο Μότα): Πρόβεντελ, Αμιάν, Έρλιτς, Νικολάου, Γκιάσι, Ματζόρε, Κίβιορ, Μπαστόνι, Ρέκα, Μανάι, Αγκουντέλο (94′ Κόλεϊ).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ