ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους όρισε τιμή που… ζαλίζει για Ντε Λιχτ!

Ο Ματάις Ντε Λιχτ φαίνεται έτοιμος να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, η οποία όμως ζητάει τον «ουρανό με τ' άστρα» για να τον πουλήσει το καλοκαίρι.

Η Γιουβέντους όρισε τιμή που… ζαλίζει για Ντε Λιχτ!

Όταν το καλοκαίρι του 2019 ο Ματάις Ντε Λιχτ μετακόμιζε στη Γιουβέντους, σίγουρα περίμενε μια διαφορετική εξέλιξη στην καριέρα του. Εξάλλου, ο Ολλανδός στόπερ προερχόταν αναμφίβολα από την κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Ήταν αρχηγός και ηγέτης της άμυνας του Άγιαξ, φτάνοντας ως τα ημιτελικά του Champions League. Οι απίστευτες εμφανίσεις του τότε τον είχαν φέρει στο στόχαστρο πολλών κορυφαίων ομάδων. Ωστόσο, ο νεαρός αμυντικός και με την… προτροπή του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα επέλεξε τη «γηραιά κυρία» για να συνεχίσει την καριέρα του. Τα πράγματα, όμως, δεν έχουν εξελιχθεί ειδυλλιακά για εκείνον.

Βλέπετε, ο Ντε Λιχτ στα 2,5 πλέον χρόνια που βρίσκεται στη Γιουβέντους δεν είχε την απαιτούμενη εξέλιξη. Αυτή για την οποία η ιταλική ομάδα δαπάνησε 75 εκατ. ευρώ. Αποκορύφωμα όλων αυτών έχει αποτελέσει η φετινή σεζόν, όπου ο Ολλανδός ναι μεν είναι βασικός, αλλά δεν κερδίζει τις εντυπώσεις σε μια κακή χρονιά για τη «γηραιά κυρία». Έτσι εδώ και λίγο καιρό ο ίδιος ψάχνει την επόμενη ομάδα του, με τον ατζέντη του Μίνο Ραϊόλα να το επιβεβαιώνει. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η Γιουβέντους, η οποία σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» ζητάει το… αστρονομικό ποσό των 150 εκατ. ευρώ για την πώληση του. Ντε Λιχτ

Οι απαιτήσεις της Γιουβέντους είναι η «ασφάλεια» της στην υπόθεση του Ντε Λιχτ

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, η ιταλική ομάδα δεν «καίγεται» να παραχωρήσει τον Ντε Λιχτ. Κι αυτό γιατί βλέπει ακόμη προοπτικές εξέλιξης σ’ εκείνον. Εξάλλου, ο ίδιος είναι μόλις 22 ετών και στο πρόσωπο του η «γηραιά κυρία» βλέπει τον μελλοντικό ηγέτη της άμυνας της. Σταδιακά και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον εμπιστεύεται περισσότερο, δίνοντας του τον ρόλο που θέλει. Γι’ αυτό και οι απαιτήσεις για την αγορά του είναι τεράστιες.

Ουσιαστικά, το ποσό που ζητάει η Γιουβέντους για τον Ντε Λιχτ είναι μια «δικλείδα» ασφαλείας. Από την μια θέλει να απομακρύνει όσο το δυνατόν περισσότερο τους «μνηστήρες» του με μια υψηλή τιμή. Από την άλλη, εφόσον κάποιος βρεθεί να πληρώσει το ποσό αυτό, τότε η «γηραιά κυρία» θα έχει βγει πλήρως κερδισμένη. Κι αυτό γιατί θα έχει παραχωρήσει τον Ολλανδό άσο με τα διπλά χρήματα σε σχέση με όσα τον αγόρασε. Πλέον το «μπαλάκι» είναι στην πλευρά του παίκτη, που θα πρέπει να αποφασίσει αν θα πιέσει την πώληση του ή αν θα αλλάξει γνώμη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ