ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Όρθια η Μπαρτσελόνα, «έφτιαξε» και τη Ρεάλ! (vid)

Με την ισοπαλία από το σπίτι της Σεβίλλης θα επιστρέψει Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσάβι έμεινε στο 1-1 και έκανε... δώρο στη Ρεάλ!

Όρθια η Μπαρτσελόνα, «έφτιαξε» και τη Ρεάλ! (vid)

Να κλάψει ή να γελάσει η Μπαρτσελόνα; Στη… νέα τάξη πραγμάτων η ισοπαλία μέσα στην έδρα της Σεβίλλης αποτελεί θετικό αποτέλεσμα, όμως βάσει συνθηκών ίσως όχι κι 100%! Οι «μπλαουγκράνα», λοιπόν, απέσπασαν το 1-1 κόντρα στους Ανδαλουσιάνους, όμως, δεν μπόρεσαν να φύγουν με το διπλό αν και έπαιζαν με παίκτη παραπάνω για μισή ώρα.

Με πανέξυπνο τρόπο ο Πάπου Γκόμες άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος, προτού απαντήσει ο Αραούχο στις καθυστερήσεις. Στο 65′ αποβλήθηκε ο Κουντέ με «ανόητη» κίνηση, αλλά οι παίκτες του Τσάβι δεν κατάφεραν να… ξετυλίξουν το δώρο. Δοκάρι είχε στο 84′ ο (πολύ καλός σήμερα) Ντεμπελέ. Γενικά ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, δημιούργησαν αρκετες τελικές, αλλά δεν είχαν τον παίκτη να τις τελειώσει. Μεγάλη κερδισμένη η… Ρεάλ Μαδρίτης, αφού είδε την ομάδα του Λοπετέγκι να μην πλησιάζει πολύ, έχοντας πλέον το +5. Από την άλλη, οι Καταλανοί βρίσκονται στο -2 από την τετράδα.

Το ματς

Υπό καταρρακτώδη βροχή εξελισσόταν η αναμέτρηση. Η Μπάρτσελόνα… θύμιζε την ομάδα του παρελθόντος, τουλάχιστον, ως το 20’ όταν και έμοιαζε το αφεντικό του παιχνιδιού. Οι παίκτες του Τσάβι είχαν την υπεροχή και πίεζαν για ένα γκολ. Οι τελικές προσπάθειες, όμως, με Ντε Γιονγκ, Ντεμπελέ και Τζουτγκλά δεν έβρισκαν στόχο, με την καταλανική πολιορκία να μην αποδίδει καρπούς.

Δειλά-δειλά, οι Ανδαλουσιάνοι άρχισαν να… εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο εξίσου. Κι αφού δεν μέτρησε, ορθώς, το γκολ του Μιρ, που έφυγε στον κενό χώρο πλασάροντας τον Τερ Στέγκεν, χωρίς, όμως, να καλύπτεται, ήρθε το 1-0! Με πανέξυπνο τρόπο που έπιασε «κότσο» όλη την άμυνα της Μπάρτσα. Ηταν στο 32’, λοιπόν, όταν ο Ράκιτιτς εκτέλεσε κόρνερ συρτά και ο Πάπου Γκόμες ολοκλήρωσε την κομπίνα, ανοίγοντας το σκορ! Η Μπάρτσα δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε να επιτίθεται και δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις. Ο πολύ καλός ως τότε Ντεμπελέ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αραούχο με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Μπαρτσελόνα

Εν αντιθέσει με το πρώτο μέρος, στο δεύτερο η Σεβίλλη φάνηκε να μπαίνει με περισσότερο… αέρα. Θέλοντας να κόψει και τον βήχα της Μπαρτσελόνα που ήταν εμφανώς ανώτερη στα πρώτα 45λεπτά. Λίγο μετά, τη συμπλήρωση μιας ώρας, όμως, τα πάντα… άλλαξαν! Ο Κουντέ σε μία «ανόητη» κίνηση να ρίξει τη μπάλα στο πρόσωπο του Ζόρντι Άλμπα, αποβλήθηκε ορθώς κι άφησε τους γηπεδούχους από το 65’ με δέκα παίκτες! Αντιλαμβάνεται κανείς πως οι συσχετισμοί διαφοροποιήθηκαν και πλέον οι «μπλαουγκράνα» είχαν μπροστά τους μεγάλη ευκαιρία για το… κόλπο γκρόσο.

Οι παίκτες του Λοπετέγκι κατάφεραν να «παγώσουν» το ρυθμό. Ως το 80’ υπήρξαν στιγμές που ένιωθες πως η Σεβίλλη παίζει με αριθμητικό πλεονέκτημα και όχι η Μπάρτσα… Τα λεπτά περνούσαν χωρίς φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν «κλειδώσει» τους παίκτες του Τσάβι. Οι τελευταίοι, όμως, ανέβασαν –επιτέλους- ταχύτητα στο φινάλε. Δεν είχαν όμως και τύχη για την… απόδραση! Την μία η κεφαλιά του Γκάβι έφυγε ελάχιστα άουτ, την άλλη η σουτάρα του Ντεμπελέ στο 84’ σταμάτησε στο δοκάρι. Ακόμα και στο… 96’, το ευθύβολο σουτ του Άλμπα σημάδεψε πάνω στον Μπόνο που κράτησε το 1-1.

Φάσεις και γκολ από το Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ