ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Πάει για σούπερ κίνηση με Νέβες η Τσέλσι!

Τον απόλυτο «εγκέφαλο» της Γουλβς, Ρούμπεν Νέβες, θέλει να πάρει στο Λονδίνο ο Τόμας Τούχελ και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θα κληθεί να τα... σκάσει γερά.

Πάει για σούπερ κίνηση με Νέβες η Τσέλσι!

Έντονο ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον… παικταρά, Ρούμπεν Νέβες, αποκαλύπτουν τα αγγλικά ΜΜΕ σήμερα. Όπως αναφέρεται, οι «μπλε» θέλουν να αναβαθμίσουν τη μεσαία τους γραμμή τον Ιανουάριο και έχει προκριθεί η περίπτωση του Πορτογάλου χαφ. Έναν παίκτη που είναι ήδη «ψημένος» σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ και που φυσικά δεν πρόκειται για κάποιον… τυχαίο. Είναι ο «εγκέφαλος» της Γουλβς. Το Α και το Ω των «λύκων» με φοβερές εμπνεύσεις, τρομερά χτυπήματα και μαεστρικό… παιχνίδι εντός αγωνιστικών χώρων.

Ο Τόμας Τούχελ ψάχνει αγωνιωδώς ενίσχυση στον άξονα. Κι αυτό γιατί Καντέ, Κόβατσιτς, Ζορζίνιο έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά φέτος από τραυματισμούς. Μα το… κυρίως είναι πως ο Σαούλ Νίγκεθ παρουσιάζεται κάτω του αναμενόμενου, μην αρπάζοντας τις όποιες ευκαιρίες του έχουν ήδη δοθεί. Ως εκ τούτου, ο Γερμανός κόουτς θέλει να φέρει στο Λονδίνο τον Πορτογάλο χαφ. Άλλωστε μόλις το περασμένο σαββατοκύριακο τον αντιμετώπισε ως αντίπαλο και… έκρινε δια ζώσης τι εστί Νέβες. Νέβες

Τι ζητά η Γουλβς για Νέβες

Βέβαια, μόνο απλό δεν θα είναι το έργο της Τσέλσι. Διότι η Γουλβς για να συναινέσει σε ενδεχόμενη απώλεια του αστεριού της, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικώς. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να ξεκινήσουν από τα 45 εκατ. ευρώ. Ποσό που έχουν θέσει οι «λύκοι» ως… προαπαιτούμενο για να συνανέσουν σε ένα τέτοιο deal. Βέβαια, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς όχι μόνο έχει το «πορτοφόλι» αλλά και τη διάθεση να τα δίνει όταν πρόκειται για εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Σημειώνεται πως ο Ρούμπεν Νέβες αποχώρησε από την Πόρτο για τη Γουλβς το 2017. Έκτοτε ειναι βασικός και αναντικατάστατος με την ομάδα του, μετρώντας 194 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και 21 γκολ. Και φυσικά ατελείωτη δουλειά στο να ειναι ο γενικός κουμανταδόρος στην ανάπτυξη της ομάδας του. Αυτό που θέλει να βρει ο Τούχελ στην Τσέλσι… Κι αυτό που θα κληθεί να πληρώσει ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης των Λονδρέζων για να δει… πρόοδο στην ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ