ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

«Ατσάλινη» Λίβερπουλ και τρεις Λονδρέζοι στο Λιγκ Καπ!

Την παράσταση των προημιτελικών του Λιγκ Καπ Αγγλίας έκλεψε η Λίβερπουλ, η οποία μαζί με Τσέλσι και Τότεναμ έκελισε εισιτήριο για τα ημιτελικά.

«Ατσάλινη» Λίβερπουλ και τρεις Λονδρέζοι στο Λιγκ Καπ!

Σε εξέλιξη του Λονδίνου φαίνεται πως θα είναι τα ημιτελικά του αγγλικού Λιγκ Καπ. Μετά την Άρσεναλ, δύο ακόμα συμπολίτισσες σφράγισαν εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Τότεναμ και Τσέλσι πέρασαν τα εμπόδια των Γουέστ Χαμ και Μπρέντφορντ αντίστοιχα. Το εντυπωσιακότερο παιχνίδι όμως διεξήχθη στο «Άνφιλντ». Εκεί η Λίβερπουλ έπρεπε να παλέψει για την επιστροφή από το 1-3 κόντρα στη Λέστερ, ισοφαρίζοντας σε 3-3 στις καθυστερήσεις και επικρατώντας τελικά στα πέναλτι (5-4).

Ψυχή πρωταθλήτριας η Λίβερπουλ!

Στο πιο χορταστικό παιχνίδι της ημέρας, η Λίβερπουλ αντιμετώπισε τη Λέστερ. Με αρκετές αλλαγές στο σχήμα τους, οι παίκτες του Κλοπ δεν μπορούσαν να αντισταθούν στους βασικούς παίκτες της Λέστερ. Πολύ γρήγορα οι «αλεπούδες» πήραν αέρα δύο τερμάτων, χάρη σε δύο γκολ του Βάρντι (9′, 13′). Ο Τσάμπερλεϊν μείωσε λίγο πριν το εικοσάλεπτο, με τον Μάντισον να δίνει ξανά αέρα δύο γκολ στο 33′.

Βλέποντας την ομάδα του να έχει αρκετά κενά, ο Γιούργκεν Κλοπ προχώρησε σε τρεις αλλαγές στο ημίχρονο. Κονατέ, Μίλνερ και Ζότα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να αλλάξουν την κατάσταση. Πείραμα που αποδείχθηκε επιτυχές για την ομάδα του. Ο Πορτογάλος επιθετικός μείωσε στο 68′, ενώ ο Μιναμίνο ισοφάρισε στην εκπνοή του αγώνα (90+5′).

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου οι πρώτες τρεις εκτελέσεις και των δύο ομάδων κατέληξαν στα δίχτυα. Ο Τόμας ήταν άστοχος στην δική του εκτέλεση, με τον Κεϊτά να ευστοχεί στη δικιά του. Με τον αποκλεισμό μπροστά του, ο Ιχεανάτσο δεν λάθεψε, με τον Μιναμίνο όμως να μην ολοκληρώνει την υπόθεση πρόκρισης. Στην επόμενη εκτέλεση ο Μπερτράντ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, με τον Ζότα να σφραγίζει την πανηγυρική πρόκριση της Λίβερπουλ στα ημιτελικά.

Ξεκούραστα η Τσέλσι, έκαμψε την αντίσταση της Γουέστ Χαμ η Τότεναμ

Στα άλλα δύο ζευγάρια, τα οποία αποτελούντα μόνο από ομάδες του Λονδίνου (!), Τσέλσι και Τότεναμ κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση. Με εκτεταμένο ροτέισον, η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ φιλοξενήθηκε από τη Μπρέντφορντ. Οι «μέλισσες» αν και κρατούσαν γερά στο σκορ, στο φινάλε λύγισαν. Ο Γιάνσον άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (80′). Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι υπέπεσαν σε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ζορζίνιο για το τελικό 2-0.

Αρκετά πιο δύσκολα πέρασε η Τότεναμ το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ. Και οι δύο ομάδες κατέβηκαν με αρκετά δυνατές ενδεκάδες, θέλοντας να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Ο Μπέργκβαϊν άνοιξε το σκορ (29′) για τους «πετεινούς», με τα «σφυριά» να απαντούν αμέσως με τον Μπόουεν (32′). Πριν το ημίχρονο όμως, η ομάδα του Κόντε πήρε πάλι τα ηνία του σκορ με τον Λούκας Μόουρα (34′).

Κυνηγώντας το παιχνίδι ξανά, οι «χάμερς» προχώρησαν σε αλλαγές στο σύστημα τους, με την Τότεναμ να κάνει το ίδιο. Η πίεση της Γουέστ Χαμ ήταν μεγάλη, όμως το σουτ του Γιαρμολένκο στο 90+3′ χτύπησε στο δοκάρι, δίνοντας την πρόκριση στους «πετεινούς» του Κόντε.

Πλέον στα ημιτελικά Λίβερπουλ και Άρσεναλ βρίσκουν η μια στον δρόμο της άλλης, ενώ στο λονδρέζικο ντέρμπι η Τότεναμ θα υποδεχθεί την Άρσεναλ. Στις 3 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια των ζευγαριών, ενώ μια εβδομάδα αργότερα τα δεύτερα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ