ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: Ο Ενκουνκού σκόραρε και… έβγαλε τα μπαλόνια! (vid)
Ντέκο: «Έπαιξα με Ρονάλντο και Μέσι αλλά αυτός είναι ο κορυφαίος»!
Από μηχανής… Κασεμίρο – Έσωσε τη Γιουνάιτεντ από σίγουρο γκολ (vid)
Ο Μανδάς έχει την η Ευρώπη στα… πόδια του: Οι ομάδες που ενδιαφέρονται!
Τσέλσι: Τίκι-τάκα και κεφαλιά «όνειρο» του Πάλμερ για το 0-1! (vid)
Κυνικός Βλάχοβιτς «κάρφωσε» με το καλημέρα στον τελικό (vid)
Premier League: Αυτή η ομάδα θα το σήκωνε χωρίς το VAR!
Αντσελότι: «Αυτό είναι το πλάνο της Ρεάλ για Κρόος και Μόντριτς»!
Ο Φέργκιουσον είχε προβλέψει την ομάδα…. «φαινόμενο» της φετινής Premier League!
Η Άρσεναλ βρήκε το «κανόνι» της – Φέρνει φορ από την Bundesliga!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα δαπάνησε 700 εκατ. ευρώ και… πήρε τρεις ασήμαντους τίτλους!
«Πονοκέφαλος» για τον Αντσελότι – Η κρίσιμη απόφαση για την 11αδα του τελικού! (pic)
Ο Τσάβι μίλησε – Ζητάει πάση θυσία την παραμονή του… ηγέτη στην Μπαρτσελόνα!
Αλόνσο: «Δεν έχει τελειώσει η Bundesliga ακόμα! Σεβασμός σε όλους»
Στάριτζ σε Χάαλαντ: «Σεβασμός! Τέτοια στατιστικά μόνο… για παιδιά είναι»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Τα οικονομικά δεδομένα του σούπερ deal Μπάρτσα-Σίτι για Τόρες!

Θέμα ημερών, αν όχι και ωρών είναι προκειμένου ο Φεράν Τόρες να μετακομίσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στη Βαρκελώνη για τα μάτια της Μπαρτσελόνα.

Τα οικονομικά δεδομένα του σούπερ deal Μπάρτσα-Σίτι για Τόρες!

Θέμα χρόνου είναι να επισημοποιηθεί το πρώτο σπουδαίο deal για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Φεράν Τόρες μετακομίζει από την Μάντσεστερ Σίτι στην Μπαρτσελόνα με όλες τις πλευρές να έχουν ήδη συμφωνήσει. Το μόνο που απομένει είναι οι τυπικές υπογραφές. Μέχρι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα σήμερα το επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου: «Ναι, ο Φεράν είναι κοντά στην Μπάρτσα, φεύγει. Είναι Ισπανός, η Μπαρτσελόνα τον θέλει, μου ειπε ότι θέλει να πάει. Θέλω οι παίκτες να είναι χαρούμενοι, οπότε…» είπε χαρακτηριστικά ο Καταλανός.

Ο 21χρονος επιθετικός θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα» και θα μπει, κλασικά, υψηλή ρήτρα σε ενδεχόμενο αποχώρησής του. Ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζουν τα οικονομικά δεδομένα που σφράγισαν τη συμφωνία όλων των εμπλοκέμων πλευρών. Η Μάντσεστερ Σίτι, λοιπόν, ζητούσε αρχικά 70 εκατ. Ευρώ. Η Μπάρτσα έδινε 40. Τα βρήκανε οριστικά στα 55 εκατ. Ευρώ. Υπενθυμίζεται πως ο αγγλικός σύλλογος είχε αγοράσει τον Τόρες πριν 1.5 χρόνο έναντι 23 εκατ. ευρώ από την Βαλένθια. Τόρες

Το θετικό για την Μπαρτσελόνα είναι πως αυτά τα 55 εκατ. ευρώ θα αποπληρωθούν σε τέσσερις δόσεις και όχι όλο το ποσό μαζί! Κάτι, σίγουα, εξαιρετικό για τον σύλλογο που μαστίζεται απο σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η πρώτη δόση, δε, θα οριστεί για το προσεχές καλοκαίρι, άρα ουσιαστικά για την ώρα δεν πληρώνει τίποτα! Win-win κατάσταση και για τα δύο κλαμπ.. Σε βάθος χρόνου η Σίτι βγάζει περισσότερα από τα διπλά από όσα ξόδεψε για τον Τόρες. Και η Μπάρτσα θα αποπληρώσει με δόσεις χωρίς να υποθηκεύσει το άμεσο μέλλον της, προκειμένου να παραμείνει ευέλικτη στο μεταγραφικό παζάρι.

Πώς Σίτι μπορεί να βγάλει κι άλλα χρήματα για Τόρες

Πέραν από τα 55 εκατ. ευρώ φιξ για τη μεταγραφή, στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχουν άλλα 10 «χαρτιά» ως μπόνους από τους Καταλανούς στους Άγγλους. Δεν θα είναι εύκολο να λάβει αυτά τα χρήματα η ομάδα του Πεπ, οπότε και εδώ η Μπαρτσελόνα είναι εν μέρει «εξασφαλισμένη». Τι πρέπει να συμβεί για να δώσει το έξτρα… κασέρι η ομάδα του Τσάβι; Είτε ο Φεράν Τόρες να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα, είτε η Μπαρτσελόνα να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με τον παίκτη να παίζει στο 70% των αγώνων. Είτε αν ο 21χρονος κερδίσει το «Χρυσό Παπούτσι», είτε πάρει άλλη μεταγραφή με πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ… Τέσσερις περιπτώσεις που «ξεκλειδώνουν» το μπόνους, αλλά δεν μοιάζει ιδιαίτερα ρεαλιστικό να συμβεί κάποιο από τα παραπάνω…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ