ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Θα πάρει τέτοιο ρίσκο στη Λίβερπουλ ο Κλοπ;

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής πλησιάζει, η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να χάσει τα δύο βασικά... όπλα της, Σαλάχ και Μανέ, αλλά ο Κλοπ δεν «ψήνεται» για μεταγραφές.

Θα πάρει τέτοιο ρίσκο στη Λίβερπουλ ο Κλοπ;

Οπως σε πολλούς συλλόγους ανά την Ευρώπη, έτσι και στη Λίβερπουλ, το προσεχές Κύπελλο Εθνών Αφρικής προκαλεί πονοκεφάλους. Γιατί εφόσον επιβεβαιωθεί και τυπικά στις αποστολές που θα ανακοινωθούν, αναμένεται να χάσει για σημαντικό διάστημα τους Μο Σαλάχ και Σαντιό Μανέ. Δεν μιλάμε για… όποιους και όπους παίκτες, αλλά τη «ραχοκοκαλιά» της επίθεσης. Τους δύο από τους τρεις που παίζουν… ασταμάτητα στην μπροστινή τριπλέτα των «reds». Τους δύο από τους τρεις που «κουβαλάνε» (κυρίως μαζί με Ζότα) στα γκολ.

Το… ανυσηχητικό είναι πως σύμφωνα με το ESPN, ο Γιούργκεν Κλοπ σκέφτεται να μην προχωρήσει σε μεταγραφές κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο! Να μην ψάξει, δηλαδή για παίκτες να καλύψουν –στο μέτρο του δυνατού- τα κενά των δύο Αφρικανών. Να πορευτεί με τους υπάρχοντες. Δίνοντας, αρχικά, φανέλα βασικού στον Φιρμίνιο. Να εμπιστευτεί περισσότερο τον Μιναμίνο; Να αλλάξει σύστημα και να κάνει αλχημείες; Και πάλι, όμως, δεν βγαίνουν τα… κουκιά. Ισως πρόκειται για μεγάλο ρίσκο από τον Γερμανό τεχνικό που μπορεί να κοστίσει το στόχο –κυρίως- του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κλοπ επιμένει πως δεν θέλει να πάρει παίκτη για να πάρει και προτιμά να προχωρήσει με τους υπάρχοντες… Λίβερπουλ

Σενάριο για Λουίς Ντίας και Λίβερπουλ

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που στο εσωτερικό της Λίβερπουλ γίνονται… ζυμώσεις για το εν λόγω θέμα, το FourFourTwo κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον του συλλόγου για απόκτηση του Λουίς Ντίας! Πρόκειται για τον Κολομβιανό εξτρέμ –άρα… αντι Μανέ- που φέτος ειδικά βγάζει μάτια ως τώρα με την φανέλα της Πόρτο. Ο 24χρονος μετρά ήδη 12 γκολ στο πρωτάθλημα της χώρας, ενώ πέτυχε και 2 τέρματα στη φάση των ομίλων του Champions League, δείγμα της ευχέρειας που έχει στο σκοράρισμα. Οι «δράκοι» είναι η πρώτη ευρωπαϊκή του ομάδα, στους οποίους αγωνίζεται από το 2019. Φέτος, όμως, σε μισή σεζόν μετρά ήδη τα διπλά γκολ από πέρσι και πρόπερσι! Ενώ φυσικά είναι, πλέον, βασικός και αναντικατάστατος. Είδωμεν μελλοντικά κατά πόσο ισχύει το «ενδιαφέρον» της Λίβερπουλ ή πρόκειται απλώς για σενάριο…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ