ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Αγγίζει» Μαζραουί η Μπαρτσελόνα!

Ολο και πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα, από το ερχόμενο καλοκαίρι, παρουσιάζεται ο εξαιρετικός δεξιός μπακ του Άγιαξ, Νουσαίρ Μαζραουί.

«Αγγίζει» Μαζραουί η Μπαρτσελόνα!

Στο φουλ κινούνται οι μηχανές της Μπαρτσελόνα για το χτίσιμο της… νέας εποχής επί Τσάβι. Ο Φεράν Τόρες έχει ήδη κλείσει και μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο. Η περίπτωση του Γκάβι είναι εξίσου σε προχωρημένο στάδιο. Οι «μπλαουγκράνα», λοιπόν, έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ενίσχυση της θέσης του δεξιού μπακ. Εκεί όπου ο… εκλεκτός είναι ο εκπληκτικός οπισθοφύλακας του Άγιαξ, Νουσαίρ Μαζραουί.

Τα καταλανικά –και όχι μόνο- Μέσα αναφέρουν πως ο Μαροκινός άσος θα μετακομίσει από το προσεχές καλοκαίρι στην Βαρκελώνη για να καλύψει ένα… χρόνιο πρόβλημα στην Μπάρτσα. Ο παίκτης μένει ελεύθερος σε έξι μήνες από τον «Αίαντα» και δεν έχει διάθεση να υπογράψει ανανέωση. Κάτι που παραδέχθηκε μέχρι και ο τζένεραλ μάνατζερ του ολλανδικού συλλόγου, Έντουιν Φαν Ντε Σαρ. «Θα θέλαμε να μείνει αλλά οι διαπραγματεύσεις μηνών δεν έχουν οδηγήσει πουθενά. Είναι ήδη Δεκέμβριος και όλοι αντιλαμβανόμαστε προς τα πού πάει η υπόθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός θρύλος.

Και αυτό είναι μια πραγματικότητα… Ο Μαζραουί δεν ανανεώνει με τον Άγιαξ γιατί θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Και γνωρίζει πως στην Μπαρτσελόνα είναι πολύ πιθανό να πάρει τη φανέλα βασικού… σπίτι του. Αφενός γιατί ο Ντεστ μάλλον φεύγει, ενώ ο Ντάνι Άλβες όσο κι αν είναι ο.. Ντάνι Άλβες, παραμένει 40 χρονών. Ο 24χρονος δεξιός μπακ είναι αναντικατάστατο «γρανάζι» στον φετινό Αγιαξ, ενώ έχει ξεδιπλώσει και τις επιθετικές αρετές του με 4 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Από 1η Ιανουαρίου έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει για τη νεα σεζόν. Και η Μπαρτσελόνα δεν θα αφήσει τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Παίρνοντας, δηλαδή, τον ποδοσφαιριστή… τσάμπα και με την ελπίδα να μπει ένα φρένο στο ταλαιπωρημένο τα τελευταία χρόνια δεξί άκρο της άμυνάς της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ