Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβληματισμός σε δυο μέτωπα για Άρσεναλ και Αρτέτα!
Άρσεναλ

Προβληματισμός σε δυο μέτωπα για Άρσεναλ και Αρτέτα!

Ο Μίκελ Αρτέτα έχει κάθε λόγο να ανησυχεί σχετικά με τα συμβόλαια δύο εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του που λήγουν του χρόνου.

25.12.2021 | 19:07

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος είναι προ των πυλών. Όλοι οι σύλλογοι έχουν ξεκινήσει να κάνουν τα τελικά τους πλάνα για να καλύψουν κενές θέσεις στα ρόστερ τους. Αλλά για την Άρσεναλ και άλλους συλλόγους, υπάρχει ένα θέμα. Σε ό,τι έχει να κάνει με ποδοσφαιριστές, το συμβόλαιο των οποίων λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Κάτι ανάλογο, συμβαίνει και στο «στρατόπεδο» της Αρσεναλ, με τις περιπτώσεις του Γάλλου, Αλεξάντρ Λακαζέτ και του Άγγλου, Εντι Ενκέτια. Οι δύο επιθετικοί, θα μπορούν από την Πρωτοχρονιά, να διαπραγματευθούν ελεύθερα με άλλες ομάδες και η αμφιβολία εξακολουθεί να είναι παρούσα για το μέλλον τους στους «κανονιέρηδες».

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο Αρτέτα τοποθετήθηκε για το ζήτημα της Άρσεναλ

Θέση στο θέμα, πήρε ο αρμόδιος για όλη την κατάσταση, ο Μίκελ Αρτέτα. Με τον Ισπανό προπονητή της ομάδας του Λονδίνου να εκφράζει τον προβληματισμό του. Και να σχολιάζει τα εξής: «Υπάρχει μια σκιά και αυτήν την στιγμή και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό, για να προσπαθήσουμε να αποσαφηνίσουμε τα δεδομένα, αλλά αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, επειδή τα συμβόλαια έχουν λεπτομέρειες. Εξαρτάται από την κάθε περίπτωση, την κατάσταση του παίκτη, τα λεπτά που παίζει, την θέλησή του ή την πρόταση που υπάρχει».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version