ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Αυτόν… ονειρεύεται η Γιουβέντους! (vid)

Η Γιουβέντους θέλει απεγνωσμένα ενίσχυση στον άξονα και έχει βάλει στο μάτι τον Ορελιέν Τσουαμένι που, βέβαια, κοστίζει… πάρα πολλά.

Αυτόν… ονειρεύεται η Γιουβέντους! (vid)

Λίγο-πολύ είναι γνωστό πως η Γιουβέντους θέλει ενίσχυση στα χαφ. Το «φωνάζει». Από τα ρεπορτάζ με τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους «μπιανκονέρι», μέχρι αυτούς που ήδη διαθέτει, αλλά είναι με το ένα πόδι εκτός Τορίνου. Οι άνθρωποι του συλλόγου θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δυναμώσουν στον άξονα. Ήδη, όμως, έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του ποδοσφαιριστή που αποτελεί… όνειρο γι’ αυτούς. Αν και δεν θα είναι τόσο απλό να εκπληρωθεί…

Ο λόγος για τον Ορελιέν Τσουαμένι της Μονακό. Το 21χρονο «θηρίο» των Μονεγάσκων, το οποίο φημίζεται και για την ποιότητά του και για τη δύναμή του. «Καταπίνει» χιλιόμετρα, ώρες-ώρες μοιάζει να βρίσκεται παντού και παρά το νεαρό της ηλικίας του, θεωρείται ήδη… έτοιμος. Άλλωστε, αυτό φανερώνεται και από την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους. Εδώ και 3 χρόνια είναι βασικό στέλεχος, αρχικά της Μπορντό και από τον Γενάρη του 2020 της Μονακό. Γιουβέντους

Ο μικρός, που είναι και διεθνής με την Γαλλία, βγάζει μάτια στη χώρα του. Η εικόνα του έχει εκτοξεύσει ήδη τις μετοχές του στο… χρηματιστήριο. Κι αυτό είναι ίσως το μεγάλο «πρόβλημα» που θα πρέπει να ξεπεράσει η Γιουβέντους αν θέλει να κάνει το απόλυτο κόλπο γκρόσο. Ούτε λίγο, ουτε πολύ, οι διοικούντες τους «μπιανκονέρι» θα πρέπει να σπρώξουν τουλάχιστον… 60 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Και ποσό που ενδεχομένως άλλοι σύλλογοι να έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια για να δαπανήσουν. Αν, όμως, στη «Γηραιά Κυρία» θέλουν να ντύσουν στα ασπρόμαυρα αυτόν που ποθούν διακαώς, τότε δεν υπάρχει άλλη λύση παρά να τα… σκάσουν.

Χαρακτηριστικά είναι και τα λόγια του πολύπειρου συμπαίκτη του, Σεσκ Φάμπρεγας: «Μπορεί να παίξει οπουδήποτε στον άξονα χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορεί να είναι καθαρό 6άρι, μπορεί να παίξει και στο 8 άνετα. Πιστεύω πως σε λίγα χρόνια, μπορεί να γίνει μέχρι και… 10άρι. Έχει πολύ δύναμη, πατάει πολύ στην αντίπαλη περιοχή και το μόνο που ίσως χρειάζεται λίγη βελτίωση είναι η τελική του πάσα. Είναι παθιασμένος με το να βελτιώνεται..».

Ιδού ο Τσουαμένι που θέλει η Γιουβέντους

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ