ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ματσάρα και εξάρα της Σίτι για… Καλά Χριστούγεννα! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στη Λέστερ αλλά την «κέρασε» εξάρα (6-3) για τα Χριστούγεννα κι έφυγε στο +6 στην κορυφή της Premier League.

Ματσάρα και εξάρα της Σίτι για… Καλά Χριστούγεννα! (vid)

Μπορεί να έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στη Λέστερ, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι… γιόρτασε για τα καλά τα Χριστούγεννα. Σ’ ένα απίθανο παιχνίδι, οι «πολίτες» προηγήθηκαν με 4-0 στο 25λεπτο, είδαν τις «αλεπούδες» να μειώνουν σε 4-3 μέσα σε δέκα λεπτά στο δεύτερο μέρος, αλλά τελικά τις κέρασαν… εξάρα (6-3) κι έφυγαν στο +6 στην κορυφή της Premier League από τη δεύτερη Λίβερπουλ, που έχει ματς λιγότερο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Καθάρισε» από το 25′ με τέσσερα (!) γκολ η Σίτι

Η Σίτι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 5′ πήρε το προβάδισμα στο ματς. Από μπαλιά του Φερναντίνιο ο Ντε Μπρόινε έκανε ωραίο κοντρόλ και πλάσαρε στη γωνιά του Σμάιχελ για το 1-0! Μάλιστα, μόλις οκτώ λεπτά αργότερα οι «πολίτες» βρήκαν ξανά δίχτυα. Ο Τίλεμανς γκρέμισε τον Λαπόρτ εντός περιοχής και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε το σημείο του πέναλτι με τη βοήθεια του VAR. Ο Μαχρέζ ευστόχησε από τα 11 μέτρα κι έκανε το 2-0!

Η Λέστερ προσπάθησε να αντιδράσει κι έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ στο 18′. Ο Μάντισον εκτέλεσε απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, με τον Έντερσον να κάνει μια τρομερή επέμβαση και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι κι έξω. Ωστόσο, μόλις δύο λεπτά αργότερα η Σίτι σκόραρε ξανά. Ο Κανσέλο έκανε γύρισμα από τα δεξιά, ο Σμάιχελ έδιωξε πάνω στον Γκουντογκάν κι εκείνος πλάσαρε στην κενή εστία για το 3-0! Μάλιστα στο 25′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν κι άλλο γκολ. Ο Τίλεμανς ανέτρεψε τον Στέρλινγκ μέσα στην περιοχή και ο Άγγλος εκτέλεσε σωστά το πέναλτι για το 4-0!

Η Σίτι συνέχισε να κυκλοφορεί άνετα την μπάλα κι εννιά λεπτά αργότερα απείλησε ξανά. Από βαθιά μπαλιά του Ζιντσένκο, ο Σίλβα έστρωσε στον Στέρλινγκ μέσα στην περιοχή, με τον Σμάιχελ να διώχνει εντυπωσιακά το πλασέ του. Στο 43′ οι «πολίτες» έφυγαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Ντε Μπρόινε βρήκε τον Μαχρέζ, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα από ωραία κομπίνα σε φάουλ η μπάλα στρώθηκε στον Γκουντογκάν που σούταρε, αλλά ο Σμάιχελ έδιωξε ξανά. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος, με τη Σίτι να κάνει «πάρτι».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Σίτι

Έκανε το ματς ροντέο η Λέστερ, αλλά Λαπόρτ και Στέρλινγκ «λύτρωσαν» τη Σίτι

Το δεύτερο μέρος, πάντως, ξεκίνησε πολύ καλύτερα για τη Λέστερ που μείωσε στο 55′. Οι «αλεπούδες» έφυγαν γρήγορα στην κόντρα, ο Ιχεανάτσο συνεργάστηκε με τον Μάντισον κι εκείνος πλάσαρε τον Έντερσον για το 4-1! Μάλιστα μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ξανά δίχτυα. Μάντισον και Ιχεανάτσο συνεργάστηκαν ξανά κι ο Νιγηριανός έβγαλε τον Λούκμαν απέναντι στον Έντερσον μ’ εκείνον να κάνει το 4-2! Η Σίτι έδειξε να «ξυπνάει» στο 64′ έφτασε κοντά στο γκολ. Από εκτέλεση κόρνερ του Ντε Μπρόινε ο Φερναντίνιο πήρε την κεφαλιά με τον Αμάρτεϊ να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Και στην εξέλιξη της φάσης η Λέστερ πέτυχε και τρίτο γκολ. Οι «αλεπούδες» έφυγαν στην αντεπίθεση από το κόρνερ της Σίτι ο Μάντισον σούταρε, ο Έντερσον δεν έδιωξε καλά και ο Ιχεανάτσο από κοντά έκανε το 4-3! Στο 69′, όμως, οι γηπεδούχοι επανάφεραν την… κανονικότητα. Από εκτέλεση κόρνερ του Μαχρέζ ο Λαπόρτ νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά «έγραψε» το 5-3! Λίγο έλειψε, πάντως, οι φιλοξενούμενοι να «απαντήσουν» στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο Μάντισον εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ κι έβγαλε τον Ιχεανάτσο απέναντι από τον Έντερσον, αλλά ο Βραζιλιάνος τον νίκησε στο τετ-α-τετ.

Στο 79′ η Λέστερ έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Ολμπράιτον από σέντρα του Τόμας πέρασε λίγο άουτ. Ωστόσο, εννιά λεπτά αργότερα η Σίτι «κλείδωσε» τη νίκη. Από εκτέλεση κόρνερ του Μαχρέζ, ο Ντίας πήρε την κεφαλιά κι έστρωσε στον Στέρλινγκ που διαμόρφωσε το τελικό 6-3! Με τη νίκη αυτή οι «πολίτες» έφτασαν τους 47 βαθμούς σε 19 αγωνιστικές, όντας στην κορυφή της Premier League και στο +6 από τη δεύτερη Λίβερπουλ, που έχει ματς λιγότερο. Από την άλλη η Λέστερ έμεινε στους 22 βαθμούς σε 17 παιχνίδι και την 10η θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Κανσέλο, Λαπόρτ, Ντιας, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Σίλβα, Γκουντογκάν, Στέρλινκ, Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε (71′ Φόντεν).

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Ολμπράιτον, Αμάρτεϊ, Βέστεργκααρντ, Τόμας, Ντούσμπερι-Χολ, Τίλεμανς (71′ Τσάντουρι), Μάντισον, Πέρεθ (46′ Καστάνιε), Λούκμαν, Ιχεανάτσο.\

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ