ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Οι κορυφαίοι 10 σκόρερ στην ιστορία της Boxing Day (vid)

Αυτοί είναι οι δέκα ποδοσφαιριστές που έχουν σκοράρει τα περισσότερα τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ κατά την αγωνιστική της Boxing Day.

Οι κορυφαίοι 10 σκόρερ στην ιστορία της Boxing Day (vid)

Ημέρα Boxing Day σήμερα και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στα αγγλικά γήπεδα. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το μοναδικό πρωτάθλημα του κόσμου που «λειτουργεί» την επόμενη των Χριστουγέννων. Κάθε χρόνο η Boxing Day γεννάει ωραίες ιστορίες και απίθανα γκολ. Εμείς στο παρακάτω άρθρο θα σταθούμε στους μεγαλύτερους γκολτζήδες της συγκεκριμένης αγωνιστικής απαραριθμώντας από το 10ο έως τον πρώτο.

Οι κορυφαίοι σκόρερ της Boxing Day

10. Φρανκ Λάμπαρντ: 5 γκολ

To 2001 o Φρανκ Λάμπαρντ αποκτήθηκε από την Τσέλσι και ακόμα δεν είχε καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ένα σκόρερ. Εκείνη τη σεζόν ο Άγγλος δεν είχε βρει δίχτυα μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων. Τα κατάφερε στην Boxing Day και τα υπόλοιπα είναι ιστορία

9. Στίβεν Τζέραρντ: 5 γκολ

Ένας ακόμη Άγγλος μέσος που έγραψε ιστορία στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο άσος της Λίβερπουλ έβγαζε γούστα στην Boxing Day μετρώντας 5 γκολ. Μόνο 2 παίκτες έχουν περισσότερες συμμετοχές από εκείνον στην Πρέμιερ Λιγκ στις 26 Δεκεμβρίου. Ράφαελ

8. Άντριου Κόουλ: 5 γκολ

Ο Άντριου Κόουλ είναι ο παίκτης που έχει αγωνιστεί με 6 διαφορετικές ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ στη Boxing Day. Κανείς δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάτι παρόμοιο με περισσότερες ομάδες.

7. Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: 5 γκολ

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έχει συνδεθεί με έναν από τους πιο διάσημους πανηγυρισμούς στη Boxing Day. Το 2012 αφού άνοιξε το σκορ για τη Φούλαμ κόντρα στη Σαουθάμπτον έβγαλε τη μπλούζα και αποκάλυψε το εξής μήνυμα: «Μείνετε ήρεμοι και πασάρετέ μου τη μπάλα».

6. Ζερμέν Ντεφό: 6 γκολ

Τα συναισθήματα του Ντεφό για τη συγκεκριμένη μέρα πρέπει να είναι ανάμεικτα. Ειδικότερα το 2010 ως παίκτης της Τοτεναμ αποβλήθηκε στο Βίλα Παρκ. Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε για να σκοράρει το 6ο και τελευταίο του τέρμα στη Boxing Day.

5. Τιερί Ανρί: 7 γκολ

Ο Γάλλος φορ δε θα ξεχάσει ποτέ την Boxing Day του 2000. Κόντρα στη Λέστερ πέτυχε χατ τρικ και μοίρασε 2 ασίστ στη νίκη με 6-1. Κανείς παίκτης δεν έχει μεγαλύτερη συνειφορά σε γκολ στη Boxing Day από αυτήν του Ανρί.

4. Άλαν Σίρερ: 8 γκολ

Την Boxing Day 1994 και 1995, η Μπλάκμπερν αντιμετώπισε τη Μάντσεστερ Σίτι. Σε κάθε περίπτωση, οι Rovers ήταν οι νικητές, κάθε φορά με διαφορά δύο τερμάτων. Και στα δύο παιχνίδια ο Άλαν Σίρερ σκόραρε το εναρκτήριο γκολ.

3. Ρόμπι Κιν: 8 γκολ

Το πρώτο αλλά και πιο εντυπωσιακό γκολ του Ρόμπι Κιν στην Boxing Day ήρθε το 1999 σε μία νίκη έκπληξη της Κόβεντρι επί της Άρσεναλ με 3-2.

2. Χάρι Κέιν: 8 γκολ

Αν ο Αύγουστος θεωρείται άγονος μήνας για τον Κέιν, τα Χριστούγεννα ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Ο άσος της Τότεναμ έχει σκοράρει και στις 5 Boxing Day που έχει αγωνιστεί. Ακόμα και τη σεζόν 2016/2017 που το ματς αναβλήθηκε για τις 28 Δεκεμβρίου, ο Κέιν σκόραρε.

1. Ρομπι Φάουλερ: 9 γκολ

Τα 7 από τα 9 γκολ που πέτυχε στην Boxing Day ήρθαν εκτός έδρας. Ο Ρόμπι Φάουλερ μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι λάτρευε να παίζει στις 26 Δεκεμβρίου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ