Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρώτος σκόρερ της Τσέλσι φέτος ο Ζορζίνιο, μόνο με πέναλτι! (pics)
Τσέλσι

Πρώτος σκόρερ της Τσέλσι φέτος ο Ζορζίνιο, μόνο με πέναλτι! (pics)

Απίστευτη επίδοση του Ζορζίνιο όσον αφορά τα γκολ από την άσπρη βούλα του πέναλτι, μιας και ανέβηκε στην κορυφή των φετινών σκόρερ της Τσέλσι!

26.12.2021 | 20:53

Πέρσι λέγαμε για τα πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες. Φέτος, δεν μπορούμε να μην πούμε για εκείνα του Ζορζίνιο. Ο Ιταλός διεθνής ανασταλτικός μέσος της Τσέλσι έχει σπάσει τα κοντέρ. Έχει κάνει… γούβα στο σημείο του πέναλτι, σκοράροντας και σήμερα απέναντι στην Άστον Βίλα. Διαθέτει απίστευτα στατιστικά από τα έντεκα βήματα ο πρωταθλητής Ευρώπης τόσο με την Τσέλσι όσο και με την εθνική του ομάδα.

Πάμε να δούμε τι έχει πετύχει ο 30χρονος χαφ. Αρχικά, ανέβηκε στην πρώτη θέση των φετινών σκόρερ για τους μπλε του Λονδίνου σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει οκτώ γκολ, ξεπερνώντας τον Μέισον Μάουντ που έχει ένα λιγότερο. Έχει πετύχει πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, δυο στο Champions League και ένα στο Λιγκ Καπ με την Μπρέντφορντ πριν τέσσερις μέρες. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι έχει σκοράρει μόνο με πέναλτι! Να αναφέρουμε επίσης πως τα δυο του ευρωπαϊκά τέρματα τα πέτυχε στο ίδιο ματς, εκείνο το 4-0 με τη Μάλμε στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Γενικός ρέκορντμαν για το 2021 ο Ζορζίνιο

Τα επιτεύγματα του Ζορζίνιο από την άσπρη βούλα δεν τελειώνουν εδώ. Μιας και έφτασε τα εννέα γκολ από πέναλτι στην Premier League μέσα στο 2021! Ισοφαρίζοντας την επίδοση του Στίβεν Τζέραρντ το 2014 και του Ματ Λε Τισιέ το 1994.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version