ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Στη Ρεάλ περιμένουν τον Ρούντιγκερ με… ανοιχτές αγκάλες!

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Τσέλσι και κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους παίκτες ήδη να τον... περιμένουν το καλοκαίρι.

Στη Ρεάλ περιμένουν τον Ρούντιγκερ με… ανοιχτές αγκάλες!

Χωρίς αμφιβολία ο Αντόνιο Ρούντιγκερ είναι ένας από τους παίκτες που… αναγεννήθηκαν υπό τον Τόμας Τούχελ στην Τσέλσι. Ο Γερμανός στόπερ, πριν την πρόσληψη του συμπατριώτη του, είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν τον εμπιστευόταν σχεδόν καθόλου και ακόμα κι όταν αγωνιζόταν έδειχνε αρκετά ασταθής. Ωστόσο, η έλευση του 48χρονου προπονητή, άλλαξε άρδην το κλίμα για τον 28χρονο αμυντικό. Ο Τούχελ τον έβγαλε από τη «ναφθαλίνη» και έδωσε σταθερά φανέλα βασικού στην αμυντική του τριάδα. Μια απόφαση που τελικά του… βγήκε, αφού στο τέλος της σεζόν οι «μπλε» κατέκτησαν το Champions League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ρούντιγκερ ήταν ένας εκ των πυλώνων της επιτυχίας της Τσέλσι κι αποτελεί μια αμυντική σταθερά της και την φετινή σεζόν. Ωστόσο, το μέλλον του στην ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι «θολό». Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022 κι ο ίδιος δεν έχει ανανεώσει, ζητώντας αυξημένες απολαβές από τους «μπλε» για να το κάνει. Εδώ και λίγο καιρό οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν «παγώσει» και ο Γερμανός στόπερ φέρεται να τα έχει ήδη βρει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Telegraph», οι παίκτες της ισπανικής ομάδας ήδη τον… περιμένουν να γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ρούντγικερ

Οι… διαστημικές απολαβές που ζητάει ο Ρούντιγκερ και θα καλύψει η Ρεάλ

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Ρούντιγκερ έχει στα χέρια του πρόταση ύψους 140 χιλιάδων λιρών την εβδομάδα από την Τσέλσι για να ανανεώσει. Ωστόσο, φέρεται να ζητάει περίπου τα διπλάσια χρήματα. Κάτι που οι «μπλε» δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν, φοβούμενοι ότι αυτό θα διαταράξει την ισορροπία των μισθών εντός της ομάδας. Την ίδια στιγμή, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κανέναν πρόβλημα να καλύψει τις απαιτήσεις του Γερμανού στόπερ.

Άλλωστε, το γεγονός ότι θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο λειτουργεί ευεργετικά επί τούτου για τη «βασίλισσα». Γι’ αυτό και αρκετοί ποδοσφαιριστές της θεωρούν πως ο Ρούντιγκερ θα γίνει συμπαίκτης τους από το καλοκαίρι. Όταν δηλαδή και μένει επισήμως ελεύθερος από την Τσέλσι. Βέβαια, οι «μπλε» θέλουν να διατηρήσουν τον Γερμανό στόπερ στις τάξεις τους κι αναμένεται να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για να τον ανανεώσουν. Ωστόσο, αν και ο ίδιος δεν μειώσει αισθητά τις απολαβές του, δύσκολα θα υπάρξει «λευκός καπνός».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ