ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Γιουνάιτεντ… θέλει τον Matador της! (vid)

Έσωσε ό,τι σωζόταν για την Γιουνάιτεντ ο Έντινσον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός πέρασε σαν αλλαγή και διαμόρφωσε το 1-1 απέναντι στη Νιούκαστλ.

Η Γιουνάιτεντ… θέλει τον Matador της! (vid)

Έσωσε τα προσχήματα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Εντινσον Καβάνι. Την ώρα που γράφονται δεκάδες σενάρια για το μέλλον του, ο Matador μπήκε σαν αλλαγή και χάρισε το βαθμό απέναντι στη Νιούκαστλ, 1-1. Ο Σεντ Μαξεμίν είχε ανοίξει το σκορ στο 6’, αφότου Βαράν και Μαγκουάιρ τα έκαναν… μαντάρα στα μετόπισθεν, αλλά ο Ουρουγουανός διαμόρφωσε στο 71’ το τελικό σκορ.

Κακή η εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» που έφτιαξαν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τα καρέ των γηπεδούχων. Στο 87’ χρειάστηκαν την τύχη (στο δοκάρι του Μέρφι) και την… εκτίναξη του Ντε Χέα (σε σουτ του Αλμιρόν) για να κρατήσουν, τουλάχιστον, την ισοπαλία. Στην έβδομη θέση και στο -7 από την τέταρτη Άρσεναλ η ομάδα του Ράνγκνικ, που βέβαια έχει δύο ματς λιγότερα από τους «κανονιέρηδες». Εντός επικίνδυνης ζώνης παρέμειναν οι «καρακάξες», χάνοντας την ευκαιρία να «πιάσουν» την Γουτόφορντ που είναι οριακά εκτός αυτής.

Το ματς

Ιδανικά για τη Νιούκαστλ, τραγικά για την Γιουνάιτεντ ξεκίνησε η αναμέτρηση. Μόλις στο 6’ οι οπαδοί των γηπεδούχων ξεσηκώθηκαν, αφού είδαν την αγαπημένη τους ομάδα να τιμωρεί τα παιδικά λάθη των «κόκκινων διαβόλων». Για την ακρίβεια των δύο στόπερ τους! Αφού τη γκέλα του Βαράν να του κλέψουν τη μπάλα στο κέντρο… ολοκλήρωσε το «κακό» μαρκάρισμα του Μαγκουάιρ στον Σεν Μαξεμίν. Κι έτσι ο τελευταίος με εκπληκτικό σουτ έγραψε το 1-0. Γιουνάιτεντ

Θα περίμενε κανείς πως η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο θα αντιδρούσε… Αμ δε… Πιο κοντά ήταν το 2-0 παρά το 1-1, με τον Ζοέλιντον να σημαδεύει λίγο άουτ και τον Ντε Χέα με υπερένταση να λέει «όχι» στη βολίδα του Σέλβεϊ. Τα λεπτά περνούσαν, η Γιουνάιτεντ είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να φτιάξει φάση ούτε με αίτηση. Είναι ενδεικτικό πως φτάσαμε στο… 40’ για να δούμε «κάτι» από την ομάδα του Ράνγκνικ. Τότε που ο κίπερ της Νιούκαστλ πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Ράσφορντ και δεν του επέτρεψε να πλασάρει.

Με το… καλημέρα της επανάληψης, μπήκαν στο ματς Σάντσο και Καβάνι. Για να προκαλέσουν πίεση στα καρέ της Νιούκαστλ. Για να δώσουν το… κάτι παραπάνω, αφού ως τότε ήταν πολύ κακή η Γιουνάιτεντ. Βέβαια, λίγο έλειψε στο 47’ να έχουμε… ολική κηδεία! Με τα ακροδάχτυλα όμως ο Ντε Χέα έβγαλε το –αδύναμο- πλασέ του Σεν Μαξιμέν από τα 2 μέτρα! Οι «κόκκινοι διάβολοι» άρχισαν να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και να απειλούν κυρίως με σουτ. Άφηναν όμως και χώρους πίσω. Και… παραλίγο την μία ο Φρέιζερ και την άλλη ο Μέρφι να τους τιμωρήσουν, με τους Βαράν-Μαγκουάιρ να «παραπατάνε». Γιουνάιτεντ

Ενώ καθημερινά γράφονται δεκάδες σενάρια για το μέλλον του Καβάνι, εκείνος έκανε την πλέον… κομβική δήλωση. Πως παραμένει πολύτιμος για τη Γιουνάιτεντ. Και αποδείχθηκε στο 71’ όταν η ομάδα του αναπτύχθηκε ωραία κι αυτός με τη δεύτερη ισοφάρισε –από πάσα του Νταλό. Βέβαια, πέντε λεπτά αργότερα έχασε το… άχαστο, με το αδύναμο πλασέ του από κοντά να μην βρίσκει στόχο! Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Γιουνάιτεντ έμοιαζε να έχασε εκ νέου την επιθετικότητά της. Και λίγο έλειψε να χύσει εντελώς την καρδάρα με το γάλα. Είχε όμως τύχη και… φύλακα άγγελο! Διότι στην διπλή ευκαιρία της Νιούκαστλ, αρχικά ο Μέρφι σημάδεψε δοκάρι στο 87 και στο… ριμπάουντ ο Ντε Χέα με τρομερή επέμβαση είπε «όχι» στο σουτ του Αλμιρόν. Κάπως έτσι δεν άλλαξε το 1-1…

Το 1-0 της Νιούκαστλ

 

Το 1-1 της Γιουνάιτεντ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ