Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπάγερν κάνει την χάρη στην Μπαρτσελόνα – Πάει Μόναχο ο Ντεστ
Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν κάνει την χάρη στην Μπαρτσελόνα – Πάει Μόναχο ο Ντεστ

Όλα δείχνουν πως ο Σερτζίνο Ντεστ θα ταξιδέψει στο Μόναχο... με την Μπάγερν να προχωρά στην απόκτηση του από την Μπαρτσελόνα!

27.12.2021 | 00:23

Η Μπάγερν Μονάχου… δεν μας συνηθίζει σε ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις τα τελευταία χρόνια. Οι Βαυαροί έχουν ένα αν μη τι άλλο πάρα πολύ δυνατό ρόστερ και γεμάτο. Έτσι ο Νάγκελσμαν δεν θέλει να ενισχυθεί με επιπλέον ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, σε μερικές θέσεις, ακόμα και η Μπάγερν Μονάχου “πονάει”. Μία από αυτές είναι και αυτή του δεξιού μπακ. Ναι μεν ο Μπέντζαμιν Παβάρ είναι ένας από τους τοπ-μπακ στον κόσμο, ωστόσο είναι “ολομόναχος” στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Έτσι οι Βαυαροί αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα στην απόκτηση ενός μπακ προκειμένου να βοηθήσουν και να στηρίξουν τον Γάλλο άσο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όπως αποκαλύπτει και η γερμανική BILD, η Μπάγερν Μονάχου έχει θέσει ως πρωταρχικό της στόχο την απόκτηση του Σερτζίνο Ντεστ! Ο νεαρός άσος αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, όμως οι Καταλανοί δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του…

Έτσι οι Μπαλουγκράνα είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του. Αυτό σίγουρα θα φέρει και αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία της Μπαρτσελόνα τα οποία και “πονάνε”. Εδώ και 6 εβδομάδες οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, χωρίς να έχει γίνει κάτι γνωστό μέχρι στιγμής, σχετικά με το πόσο κοντά βρίσκονται σε συμφωνία.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version