ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπένφικα

Υποψήφιος για πάγκο-έκπληξη ο Πίρλο!

Ο Αντρέα Πίρλο ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους, με την Μπενφίκα να τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της για την αντικατάσταση του Ζόρζε Ζεσούς.

Υποψήφιος για πάγκο-έκπληξη ο Πίρλο!

Η πρώτη προπονητική προσπάθεια του Αντρέα Πίρλο την περσινή σεζόν έληξε τελικά με αρκετά άδοξο τρόπο. Ο Ιταλός τεχνικός έπεσε στα… βαθιά το καλοκαίρι του 2020, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους. Όπως είναι λογικό οι απαιτήσεις στο πρόσωπο του ήταν αρκετά υψηλές, δεδομένης και της κυριαρχίας της «Γηραιάς Κυρίας» στη Serie A. Ωστόσο, με τον 42χρονο στο «τιμόνι» η ομάδα του Τορίνο απώλεσε τα σκήπτρα της έπειτα από εννιά σερί χρόνια. Παράλληλα, για μια ακόμη σεζόν αποκλείστηκε από αρκετά νωρίς στο Champions League. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας δεν στάθηκε ικανή να τον διατηρήσει στη θέση, με τον ίδιο να απολύεται το καλοκαίρι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Από τη στιγμή που αντικαταστάθηκε από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη Γιουβέντους, ο Πίρλο δεν έχει καθίσει στον πάγκο κάποιας άλλης ομάδας. Ο Ιταλός όντας πλέον πιο έμπειρος και «ψημένος» περιμένει καρτερικά την ευκαιρία του. Άλλωστε, σίγουρα θα θέλει να αποδείξει πως το πέρασμα του από την «Γηραιά Κυρία» ήταν απλώς μια κακή παρένθεση, λόγω απειρίας. Κι από ό,τι φαίνεται μπορεί να έχει σύντομα αυτή την ευκαιρία. Βλέπετε, ο 42χρονος τεχνικός, σύμφωνα με το «Calciomercato» βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Μπενφίκα για να αντικαταστήσει τον Ζόρζε Ζεσούς.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Πίρλο

Ο Πίρλο είναι το… πουλέν του Ρούι Κόστα για τον πάγκο της Μπενφίκα

Το κλίμα για τον Βραζιλιάνο τεχνικό στους «αετούς» είναι πάρα πολύ κακό. Κι αυτό γιατί ναι μεν η πορτογαλική ομάδα πέρασε στους «16» του Champions League, αλλά απογοητεύει εντός των συνόρων. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -4 από τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο, ενώ το 3-0 και ο αποκλεισμός από τη δεύτερη από το Κύπελλο Πορτογαλίας έφερε έντονη πίεση. Γι’ αυτό και στις τάξεις της Μπενφίκα αναζητούν τη διάδοχη κατάσταση και το όνομα του Αντρέα Πίρλο είναι στο «τραπέζι».

Μεγάλο ρόλο στην πιθανότητα επιλογής του Ιταλού φέρεται να έχει παίξει ο πρόεδρος των «Αετών», Ρούι Κόστα. Ο Πορτογάλος ήταν συμπαίκτης του Πίρλο στη Μίλαν για μια πενταετία (2001-06) και οι σχέσεις τους είναι άριστες. Κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει και το έργο του 42χρονου τεχνικού, αν φυσικά αναλάβει. Βέβαια, αυτή δεν είναι η μόνη περίπτωση που παρακολουθεί η πορτογαλική ομάδα. Ο Πάουλο Φονσέκα, που αποχώρησε από τη Ρόμα το καλοκαίρι είναι επίσης στη λίστα, ενώ και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο που απολύθηκε πρόσφατα από την Τότεναμ υπάρχει σαν σενάριο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ