ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Βινίσιους προβλέπει ένα μαγικό 2022 για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η χρονιά που έρχεται θα είναι πολύ καλή για εκείνον και τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Βινίσιους Τζούνιορ.

Ο Βινίσιους προβλέπει ένα μαγικό 2022 για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Το 2021 κλείνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτη και με διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga. Και με τον Βινίσιους Τζούνιορ να πετάει φωτιές και γκολ στους αντιπάλους της «βασίλισσας». Το καλοκαίρι που πέρασε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δούλεψε πολύ. Κάτι που φαίνεται όχι στα λόγια, αλλά, με πράξεις εντός των αγωνιστικών χώρων.

Ο Λατίνος επιθετικός βρίσκεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι, όπου περνάει τις ολιγοήμερες διακοπές του. Εκεί τον βρήκε η βραζιλιάνικη εφημερίδα «O’ Globo» και εκείνος με δηλώσεις του δεν είχε κανένα πρόβλημα να μοιραστεί τις σκέψεις του, αλλά και τα όνειρά του, ενόψει της επόμενης χρονιάς που είναι προ των πυλών.

«Πιστεύω το 2022 θα είναι μία μαγική χρονιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουμε την ποιότητα και τα φόντα, ώστε να τα πάμε πολύ καλά. Από πολύ μικρός έλεγα και πίστευα ότι θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα και για εμένα, ώστε να κάνω τους Βραζιλιάνους να με βλέπουν στην τηλεόραση και να τους φέρνω χαρά με το ποδόσφαιρό μου.

Αυτό νομίζω έχει γίνει σε ένα μεγάλο βαθμό. Και αυτό είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο, ενόψει της συνέχειας και της νέας χρονιάς που θα μπει σε λίγες ημέρες. Χαίρομαι γιατί το 2021 φεύγει με εμένα να έχω ωριμάσει τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Εκτός γηπέδων μία εφαρμογή που φτιάξαμε και λέγεται Base app και έχει να κάνει με την εκπαίδευση και τα δημόσια σχολεία πάει πολύ καλά.

Επίσης, δούλεψα πολύ και βελτιώθηκα σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού μου όλο αυτό το χρονικό διάστημα», ήταν τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; O Αντσελότι κατάφερε να αλλάξει και να βοηθήσει άμεσα τον Βινίσιους!

O Αντσελότι κατάφερε να αλλάξει και να βοηθήσει άμεσα τον Βινίσιους!

Η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι έδωσε τα χέρια με τον Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός μέσα σε μόλις λίγους μήνες κατάφερε να φέρει τα πάνω- κάτω προς το καλό για τους Μαδριλένους. Μία από τις μεταμορφώσεις που του πιστώνονται είναι και εκείνη του Βινίσιους Τζούνιορ.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ πάει από το καλό στο καλύτερο. Έχει άκρως αποτελεσματικός στον τρόπο παιχνιδιού του και δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην επίθεση της ισπανικής ομάδας από εδώ και στο εξής στο μέλλον! Μένει να δούμε τι άλλο θα δούμε από αυτή τη συνεργασία στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ